Το μεγάλο πάρτι στο Survivor: τα απρόοπτα, οι ανατροπές και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Χτες ήταν το πολυαναμενόμενο πάρτι της επανένωσης των δυο ομάδων του Survivor με τους παίκτες των δυο ομάδων να φοράνε τα καλά τους και να συμμετέχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού με τη βοήθεια του Άκη Δείξιμου. Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα!

Η μάχη για τα… παπούτσια και τα ρούχα

Τα απρόοπτα ξεκίνησαν λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι με αφορμή τις ενδυματολογικές επιλογές των κοριτσιών της παρέας. Απ’  ό,τι φαίνεται η Ροδάνθη και η Μελίνα από τους Μαχητές κόντεψαν να… πλακωθούν για ένα ζευγάρι παπούτσια!

Το περιστατικό διηγείται η Ροδάνθη Καπάρου στον Κωνσταντίνο Τσεπάνη σε ένα μεταξύ τους “πηγαδάκι” κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η μεγάλη -πλην όμως αμήχανη- συνάντηση Τανιμανίδη – Λιανού

Δυο μήνες είναι στο ριάλιτι ο Λιανός και όμως ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε μαζί στο πλατό με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η στιγμή της συνάντησης ήταν σύντομη και αρκετά αμήχανη. Ωστόσο, έγινε μια αποκάλυψη: Η βραδιά αυτή δεν ήταν αφιερωμένη μόνο στην ένωση των ομάδων αλλά και στην ένωση των παρουσιαστών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Οι παλιοί “Survivors” εν δράσει:

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, για τις ανάγκες της συγκεκριμένης βραδιάς ταξίδεψαν από την Ελλάδα οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και  Γιώργος Χρανιώτης. Ήταν οι νικητές του περσινού πάρτι.

Δείτε τις φετινές τους εμφανίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=vx0mEg7-EHA

https://www.youtube.com/watch?v=4YWUemfMo_M

Ο νικητής της μεγάλης βραδιάς

Ανατροπή και στο νικητή είχαμε και φέτος αφού, όπως και πέρυσι, το εισιτήριο για το επόμενο ” πάρτι επανένωσης” εξασφάλισαν δυο παίκτες.

Το απόλυτο “10” στις βαθμολογίες εξασφάλισαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός.

Σχετικά άρθρα