Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών

Μία δικαστική διαμάχη δίχως τέλος φαίνεται να τρέχει ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και τη Τζίνα Αλιμόνου. Επτά μόλις ημέρες μετά το δημοσίευμα του περιοδικού Down Town, το οποίο μάλιστα περιείχε και στοιχεία από τη δικογραφία της υπόθεσης του διαζυγίου, η δικηγόρος του κ. Βαρδινογιάννη, Ελένη Τζούλη, εξέφρασε στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» τη θέση του επιχειρηματία:

«Έχω εντολή να δηλώσω εκ μέρους του εντολέα μου, του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη ότι ο δικαστικός αγώνας γίνεται με μόνο σκοπό τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ψυχικής υγείας των τεσσάρων παιδιών του, καθώς έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί σφόδρα».

Μέσω του δικηγόρου της, η Τζίνα Αλιμόνου απάντησε αποκλειστικά στην εκπομπή: «Είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατη και αυτή η κατηγορία. Με μεγάλη μου λύπη, διαπιστώνω ότι η «επιχείρηση» λάσπης και συκοφαντίας είναι το μόνο μέσο του Παύλου Βαρδινογιάννη για να αφαιρέσει τα παιδιά από τη μάνα τους, παρότι η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει 2 φορές αντίθετα. Όλα αυτά, εντάσσονται στη διαρκή επιχείρηση εκφοβισμού που ακολουθεί απέναντί μου, μέσα και έξω από το σπίτι, για ένα μεγάλοι διάστημα ήδη. Ένα έχω να σας πω. Ότι με όλους αυτούς τους τρόπους και τις μεθοδεύσεις, δείχνει την μεγαλύτερη ασέβεια και αδιαφορία προς τα παιδιά μας. Αυτά όμως, παρά την παντελή απουσία του πατέρα τους από την ανατροφή τους έχουν μια πολύ καλή φυσική και ψυχοσωματική ανάπτυξη και υγεία και διακρίνονται στο σχολείο, για την αγωγή τους και τον καλό τους χαρακτήρα. Είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά, από τους δασκάλους και από τους συμμαθητές τους».

Οι ανακοινώσεις για την οριστική απόφαση της επιμέλειας των παιδιών του ζευγαριού, αναμένεται το πολύ σε τρεις μήνες.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα