Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 27/04

Με την Αφροδίτη πλέον στους Διδύμους ο Έρωτας αποκτά καλοκαιρινή διάθεση από τώρα! Παιχνιδιάρικες καταστάσεις, εύνοια και μπόλικο φλερτ θα έχουν την επόμενη περίοδο Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι!

ΚΡΙΟΣ: Οι πλανήτες, Κριέ, σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα χρειαστείς υπομονή και τεράστια ψυχραιμία, για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που παρουσιάζονται συνεχώς και να δεις τις προσπάθειές σου να αποδίδουν. Μην επιτρέψεις παρεμβάσεις και σχόλια κάποιων από τον περίγυρό σου να σε επηρεάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τομέας της επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, Ταύρε, θα σε απασχολήσει και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις ουσιαστικά κάποιες καταστάσεις, που παραμένουν μετέωρες. Πρόσεξε τη στάση σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις σε ζητήματα που αφορούν συνδιαλλαγές με τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η κατάσταση διαμορφώνεται με ευχάριστο τρόπο, Δίδυμέ μου, και σου επιτρέπει να διαθέσεις ελεύθερο χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, που έχεις αναγκαστικά παραμελήσει. Οι σχέσεις βελτιώνονται ουσιαστικά και δέχεσαι βοήθεια που δεν περιμένεις. Εκμεταλλεύσου την για να προχωρήσεις εκεί που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πλανήτες, Καρκίνε, διαμορφώνουν με καθοριστικό τρόπο σημαντικούς τομείς της ζωής σου, στους οποίους παρουσιάζεται στασιμότητα εδώ και καιρό. Δείξε προσοχή στη διαχείριση των καταστάσεων, για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα προκύψουν από την αναδιοργάνωση των υποθέσεών σου.

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται, Λέων, χαρίζοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε ευχαριστούν και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Η ανάγκη σου να πετύχεις περισσότερο στον κοινωνικό σου περίγυρο, σε οδηγεί σε δημιουργικότητα, μέσω της οποίας καταφέρνεις να εντυπωσιάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα, Παρθένε μου, να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα τις καλύψεις. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και καθοριστικής σημασίας. Οι προσπάθειές σου οδηγούν σε βελτίωση της ζωής σου γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ: Νέα στοιχεία για μία σοβαρή υπόθεση που σε απασχολεί, Ζυγέ, έρχονται στην επιφάνεια και σου αλλάζουν τελείως τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ζητήματος. Τώρα ανοίγεται μπροστά σου μια νέα προοπτική, που σε οδηγεί σε καλύτερο αποτέλεσμα. Μη βιάζεσαι πάντως να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυσκολίες των ημερών, Σκορπιέ, δε σε πτοούν και η διάθεσή σου παραμένει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η προσαρμοστικότητά σου σε βοηθάει να εναρμονίζεσαι με ευκολία σε όσα προκύπτουν και να μην αφήνεσαι στην τύχη των καταστάσεων. Σύντομα δικαιώνεσαι από αυτή σου τη στάση ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, Τοξότη, και οι στόχοι σου οδηγούνται στην πραγματοποίησή τους. Από τη στάση σου και τη συνέπεια που θα δείξεις, θα καθοριστεί το ποσοστό της επιτυχίας. Συγκράτησε την παρόρμηση και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, μέχρι να εμφανιστεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι υποθέσεις που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο διάστημα, Αιγόκερε, έχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν σταθερές βάσεις για τη μελλοντική σου πορεία. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει πιθανές δράσεις, αντίθετα υποστήριξε τις προσδοκίες σου με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς έρχονται, Υδροχόε, και μάλιστα με δραστικό τρόπο. Συγκράτησε την αισιοδοξία σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σοβαρότητα και συνέπεια. Η προσήλωσή σου πολύ σύντομα θα ανταμειφτεί πλουσιοπάροχα.

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεση σου, Ιχθύ μου, να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς σε αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται ενίσχυση, ξεφεύγει από τα όρια που σου επιτρέπουν να κρατάς τον απαραίτητο προσωπικό χρόνο. Βάλε τάξη και προτεραιότητες φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σου. Η ξεκούραση σού είναι απαραίτητη.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα