Το «τραινάκι του σεξ»: Τι είναι και πώς θα το κάνεις

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις ακούσει κι εσύ την γνωστή ρήση που λέει ότι «το τραίνο θα σφυρίξει τρεις φορές». Στην περίπτωση μας θα εξετάσουμε μια πιο περίπλοκη στάση στο σεξ, το λεγόμενο «τραινάκι του σεξ».

Τι είναι

Όπως μάλλον θα μπορείς να φανταστείς πρόκειται για σεξουαλική συνεύρεση όπου συμμετέχουν σίγουρα τρία μπορεί και τέσσερα άτομα. Συγκαταλέγεται στην κατηγορία του ομαδικού σεξ, όπου μπορούν να συμμετέχουν άτομα ακόμα και του ίδιου φύλου. Εμείς, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα εξετάσουμε την περίπτωση δύο γυναικών με έναν άνδρα.

Πώς γίνεται

Εφόσον πρόκειται για δύο γυναίκες με έναν άνδρα, τότε η ενδεδειγμένη στάση που θα πρέπει να πάρετε στο κρεβάτι είναι η ακόλουθη. Εσύ ή η «συναγωνίστριά» σου μπορείς να καθίσεις είτε στα τέσσερα είτε ανάσκελα. Η άλλη γυναίκα της παρέας παίρνει θέση στα τέσσερα. Έτσι μπορεί να προσφέρει στοματικό σεξ στην πρώτη. Ο άνδρας της παρέας, στον ρόλο του… σταθμάρχη, παίρνει θέση από πίσω σου, έχοντας το πέος του στο ύψος του κόλπου σου ώστε να διεισδύσει μέσα σου, ενώ εσύ βρίσκεσαι στα τέσσερα.

Τι να περιμένεις

Ο οργασμός είναι εγγυημένος σε κάθε περίπτωση για όλους τους συμμετέχοντες. Πρόκειται για στάση κλασική, δοκιμασμένη και με πολύ καλά αποτελέσματα.

Extra πληροφορία

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς το προφυλακτικό, καθώς Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη παραμονεύουν στη γωνία. Επίσης, εφόσον επιλέξεις να κάνεις πρωκτικό σεξ στην στάση που θα είσαι, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις άφθονο λιπαντικό. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάς εσύ και οι άλλοι συμμετέχοντες ότι μπορείτε να εναλλάσσεστε στη σειρά.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η στάση στο σεξ που σε βοηθάει να κάψεις ακόμα και 500 θερμίδες!

Πώς κάνουν σεξ οι άνδρες ανάλογα με το επάγγελμά τους!

Σχετικά άρθρα