Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: οριστικός (;) ο χωρισμός τους;

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τραβούν πλέον διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όμως συνεχίζουν να μοιράζονται το ίδιο λοφτ στο Λος Άντζελες.

Τη στιγμή που σε δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων στην Ελλάδα αναφέρονταν διάφορες εικασίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννα Τριανταφυλλίδου -χωρίς καμία διευκρίνιση αν είναι μαζί ή όχι- οι δυο τους έπαιρναν τις οριστικές αποφάσεις τους.

Σύμφωνα με τη Reallife, οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι πριν από δύο περίπου χρόνια εγκατέλειψαν την Ελλάδα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους στη Μέκκα του κινηματογράφου για διεθνή καριέρα, έπαψαν πλέον να είναι μαζί.

Μπορεί στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις τους τα όνειρα να εκπληρώνονταν, όχι όμως και σε προσωπικό επίπεδο, αφού πριν από περίπου τρεις μήνες έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

Κανένας από τους δυο δεν διέψευσε ή επιβεβαίωσε την είδηση, ενώ κοινοί τους φίλοι, οι οποίοι γνωρίζουν πόσο χαμηλών τόνων άνθρωποι είναι, απέφευγαν να αποκαλύψουν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τη σχέση αυτή. Και ας γνώριζαν ότι ο Πάνος και η Ιωάννα οδηγούνταν πρόσω ολοταχώς στον οριστικό χωρισμό.

Όλο αυτό το διάστημα, μάλιστα, φρόντισαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους ώστε να καταφέρουν αυτό που είχε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον (να “σώσουν” τη φιλική τους σχέση) και τελικά τα κατάφεραν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, όχι μόνο είναι καλά μεταξύ τους, αλλά και συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, πλέον ως συγκάτοικοι.

Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός και συγκεκριμένα για να μοιράζονται τα έξοδα και να μην ανέβει το κόστος διαβίωσής τους στο Λος Άντζελες, όπου έχουν εγκατασταθεί εδώ και καιρό.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα