Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/04

Πανσέληνος στον Σκορπιό σήμερα και πολλά τα ψυχολογικά και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα για το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών! Προσοχή στα ξεσπάσματα, τις απαιτήσεις και τις ανούσιες ρήξεις!

ΚΡΙΟΣ: Με τον Άρη που είναι στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, Κριέ, το ερχόμενο διάστημα σου δίνεται η ευκαιρία να διορθώσεις λανθασμένες κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν και μάλιστα με τρόπο, που δε θα αφήσει ίχνη. Οι συνέπειες που βιώνεις, είναι θετικά ανατρεπτικές για την προσωπική σου πρόοδο. Εστίασε σήμερα την προσοχή σου στη μελλοντική σου εξέλιξη και μη χάνεις χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σου προσφέρονται ευκαιρίες για δράση, πολύ σημαντικότερες από αυτές του παρελθόντος. Μην αφήσεις οποιονδήποτε να σε εμποδίσει με τις αρνητικές του σκέψεις, αντίθετα συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους δυναμικά, για να τελειοποιήσεις όσα προγραμμάτισες και να ολοκληρώσεις το όραμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σύντομα, Δίδυμε, θα λάβεις βοήθεια από άτομα με τα οποία δεν είχες ιδιαίτερες σχέσεις στο παρελθόν. Η εξέλιξη των καταστάσεων είναι εντελώς διαφορετική από την αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ανταποκριθείς με το προκαθορισμένο τρόπο. Κι εκεί που η απελπισία θα σ’ έχει κυριεύσει, θα δεις να έρχεται η βοήθεια που θα σε επαναφέρει στην επιφάνεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής που είναι στον Κριό σε ευνοεί, Καρκίνε, και οι δυνατότητες που διαθέτεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου είναι σημαντικές κι εντυπωσιάζουν ένα άτομο κύρους, που σου προτείνει συνεργασία με ευνοϊκές συνθήκες. Άφησε το φόβο της αποτυχίας στην άκρη και σήμερα επεξεργάσου προσεκτικά τις προϋποθέσεις που δημιουργούνται, ώστε να τις εκμεταλλευτείς με ανάλογο τρόπο.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, η οικογένεια σε στηρίζει δυναμικά και σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις πολλά. Μην καλύπτεσαι πίσω από άλλους, αλλά ανάλαβε τις ευθύνες σου και τακτοποίησε όσα εκκρεμούν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Η ζωή σού ανήκει και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί κάποιο ξεκαθάρισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το κοινωνικό σκηνικό αλλάζει, Παρθένε μου, φέρνοντας εντάσεις και παρανοήσεις που σε κουράζουν. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε όλα αυτά, ώστε να συγκεντρωθείς στους προσωπικούς σου στόχους που είναι κι οι πιο ουσιαστικοί. Οι συζητήσεις επιφανειακού χαρακτήρα πάνω σε ζητήματα που δε σε αφορούν, μπορούν να σε βλάψουν, οπότε καλύτερα να τις αποφύγεις.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης που είναι στον Αιγόκερω σε ευνοεί, Ζυγέ, και νέες ευκαιρίες, για αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου, έρχονται τώρα. Μία πρώτη εκτίμηση αρχικά θα σε αγχώσει, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά. Μην υπερβάλλεις, για να δώσεις τελικά τη δυνατότητα σε όλους να καταλάβουν ακριβώς, τι μπορείς να προσφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πρόσφατη επιτυχία σου, Σκορπιέ, δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, αλλά σκληρής δουλειάς και συγκέντρωσης. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, αφέσου να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου και μην αγχώνεσαι για το μέλλον, καθώς ακόμη δε γνωρίζεις όσα θα ακολουθήσουν, που είναι ιδιαίτερα θετικά για σένα και τις επιδιώξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κουραστική σου καθημερινότητα, Τοξότη μου, και οι τεράστιες απαιτήσεις της σε έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και συχνά αναγκάζεσαι να είσαι ασυνεπής σε κοινωνικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάποια παρεξήγηση με αγαπημένο σου πρόσωπο, εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι για σένα να ανταποκριθείς σε προσκλήσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής που είναι στον Κριό, σε ευνοεί, Αιγόκερε, κι έρχονται νέες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία, μέσα από προσκλήσεις που αρχικά σε αγχώνουν, αλλά τελικά αποδεικνύονται τεράστια ευκαιρία για γνωριμίες, πολύ σημαντικές για τις μελλοντικές σου εξελίξεις. Μην υπερβάλλεις και μην αφήνεις ούτε έναν να αποδυναμώσει την αισιοδοξία σου, που είναι το μεγάλο σου όπλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Πανσέληνος στον Σκορπιό, και μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα δυσκολίας, κατά το οποίο ταλαιπωρήθηκες φτάνοντας στα όριά σου, έρχεται επιτέλους η δικαίωση και η ανταμοιβή των κόπων σου. Μην αναστατώνεσαι και μη βιάζεσαι να πανηγυρίσεις, αλλά ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς, καθώς σύντομα ένα νέο κύμα υποχρεώσεων σε φέρνει πάλι στον αγώνα.

ΙΧΘΥΣ: Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν το όραμά σου, Ιχθύ, και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να πραγματοποιηθεί. Μην επαναπαύεσαι, αφού η προσωπική σου κατάκτηση δε μπορεί να στηριχθεί μόνο στους άλλους, αλλά βασίζεται κυρίως στην προσωπική προσπάθεια, που θα φέρει η συνέπεια και η σοβαρότητα που θα δείξεις. Για άλλη μια φορά πάντως, η επιτυχία σε πλησιάζει.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα