Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 01/05

Καλό μήνα σε όλους! Η Άνοιξη στα καλύτερα της και ο Μάης μας υπόσχεται μπόλικες αλλαγές αλλά και πολλές εξελίξεις! Ένας μήνας αρκετά καλός ξεκινά, αλλά μόνο για τους… προσεκτικούς!

ΚΡΙΟΣ: Τα γεγονότα που ακολουθούν τις ερχόμενες ημέρες, Κριέ, σε ξαφνιάζουν ευχάριστα. Η κούραση που πέρασες δε σε αφήνει να χαρείς όσο θα ήθελες, ενώ είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρξει διάρκεια και να ξαναμπείς σε δοκιμασία. Αυτή τη φορά ευτυχώς δε θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία στο να ξεφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες συζητήσεις με περίεργα λόγια παρεξηγούνται, Ταύρε μου, και κινδυνεύεις να εμπλακείς. Απόφυγε τη συμμετοχή σου στην επίλυση ζητημάτων που δε σε αφορούν απόλυτα και πρόσεξε πολύ στις απαντήσεις που δίνεις σε σημαντικά ερωτήματα, για να αποφύγεις κάθε πιθανή προστριβή.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Από σήμερα, Δίδυμε, οι πλανήτες κινούνται με τρόπο φιλικό προς εσένα και σου χαρίζουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσεις μικροπροβλήματα, που σε απασχολούν για πολύ καιρό. Τώρα μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να αποδείξεις σε όλους την πραγματική σου αξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαρκής αίσθηση του ανικανοποίητου, Καρκίνε μου, που σε ταλαιπωρεί σχεδόν πάντα, δε σε αφήνει να νιώσεις χαρά για μικρά, όμορφα πράγματα που σου συμβαίνουν. Είναι αδύνατον να συνεχίσεις έτσι, οπότε μετρίασε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, για να μπορέσεις να αισθανθείς την πληρότητα.

ΛΕΩΝ: Η ψυχραιμία που σε χαρακτηρίζει, Λέων μου, κλονίζεται από μια ξαφνική έξαρση ζήλειας, που σε φέρνει σε αδιέξοδο. Σκέψου λογικά και συγκρατήσου, πριν φερθείς με τρόπο που μακροπρόθεσμα θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Οι καταστάσεις βελτιώνονται και η ουσία ευτυχώς έρχεται συντομότατα στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από σήμερα, Παρθένε μου, κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις σε βγάζουν από το υπάρχον πρόγραμμα κι αναγκάζεσαι να τις αντιμετωπίσεις δραστικά, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ορισμένα γεγονότα σε αναγκάζουν να τροποποιήσεις τα σχέδιά σου, πράγμα που σε κουράζει και δυσκολεύεσαι να παραμείνεις συνεπής. Η παρέμβαση κάποιου προσώπου με κύρος δίνει λύση στα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Το διάστημα που έρχεται, Ζυγέ, απομακρύνει τα προβλήματα και μειώνει τις εντάσεις που πέρασες μέχρι τώρα. Σε οικογενειακό επίπεδο, έρχονται νέες ευκαιρίες για δημιουργική δράση, που εντυπωσιάζει τους πάντες. Φρόντισε με περισσότερη προσοχή τα έξοδά σου και αξιολόγησε πιο αυστηρά τις ανάγκες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες, Σκορπιέ μου, κι αυτό σε κουράζει. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου και σταμάτησε να προσπαθείς να περάσεις στους άλλους τις απόψεις σου, κυρίως όταν είναι τόσο διαφορετικές από τις δικές τους. Η διπλωματία σου επιβάλλεται ορισμένες φορές να λειτουργεί, για να αποφύγεις τον κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από σήμερα και τις ερχόμενες μέρες, Τοξότη, οι πιθανότητες να προχωρήσουν ομαλά τα πράγματα είναι πολύ μεγάλες. Μη βιάζεσαι να οδηγήσεις τις καταστάσεις στην τελική ευθεία, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν και όλα θα έρθουν μόνα τους. Δείξε λίγη υπομονή και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγαλύτερη ευκολία όσα εκκρεμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σου να αποδράσεις από το παρόν, Αιγόκερέ μου, δεν πραγματοποιείται άμεσα, γεγονός που σε οδηγεί σε θεωρητικό σχεδιασμό διαρκείας. Προσπάθησε να κρατήσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Η αδράνεια δεν αποτελεί λύση, αντίθετα φέρνει εντάσεις στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ταλαιπωρία που πέρασες, Υδροχόε μου, κάνει απαραίτητο το να δοθούν λύσεις άμεσα. Μην καθυστερείς να τακτοποιήσεις όσα σε τραβούν μακριά από το στόχο σου. Προσπάθησε να κάνεις τους σωστούς υπολογισμούς, που θα σου επιτρέψουν να ρυθμίσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου, χωρίς να κουραστείς υπερβολικά.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, ένα γεγονός σε ξαφνιάζει ευχάριστα κι η ζωή σου παίρνει νέα τροπή, πολύ διαφορετική από την μέχρι τώρα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στην παρατήρηση κάθε λεπτομέρειας, μέσα από την οποία θα αντλήσεις τα απαραίτητα στοιχεία για τη μετέπειτα διαδρομή σου. Να σκέφτεσαι θετικά.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα