Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 01/05

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο στη σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Το κλίμα θα είναι καλό και θα έχεις την δυνατότητα να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους αν δεχτείς την πρόσκληση που σου έχουν κάνει να παραβρεθείς σε μία φιλική συγκέντρωση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσεις ένα νέο, ευχάριστο κεφάλαιο στην ζωή σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική για να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα της δουλειάς και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ, που θα σε ξεκουράσει μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γιατί η απομόνωση μόνο γκρίνια σου φέρνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προβλήματα που είχες στη σχέση σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, σήμερα ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

ΛΕΩΝ: Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με την γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Μπορείς να χαρείς μια ερωτική βραδιά είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία ακατανίκητη λάμψη, που μπορεί να γοητεύσει τους πάντες.

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούργια γνωριμία που περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του, για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να αξιοποιήσεις την σημερινή ημέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο, που η έντονη προσωπικότητά του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του μιλήσεις για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα