7 χρόνια γάμου για την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλλιαμ

Γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκωτία, όπου σπούδαζαν Ιστορία της Τέχνης. Εκείνος ένας πρίγκιπας και εκείνη μια κοινή θνητή. Αρχικά έγιναν φίλοι και το 2002 μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι με δύο συμφοιτητές τους. Η σχέση του πρίγκιπα Ουίλλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έγινε γνωστή το 2004, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του νεαρού ζευγαριού που έκανε σκι στην Ελβετία.

Το 2006 οι φήμες πως το ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί φούντωσαν μετά από φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και έδειχναν την Κέιτ να φιλά τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ σε διακοπές στις ελβετικές Άλπεις. Όμως, ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η Κέιτ Μίντλετον είχαν έναν σύντομο χωρισμό το 2007, όταν ο πρίγκιπας Ουίλλιαμ υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία. Το ζευγάρι βρέθηκε και πάλι μαζί τον ίδιο χρόνο και η γοητευτική Κέιτ άρχισε πλέον να κάνει δημόσιες
εμφανίσεις στο πλευρό του νεαρού πρίγκιπα.

Seven years ago today – thank you for all the lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding anniversary! ????PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Ο γάμος

Τον Νοέμβριο του 2010 ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του προσφέροντάς της ένα ζαφειρένιο δαχτυλίδι που ανήκε στην αξέχαστη μητέρα του. Πέντε μήνες αργότερα, στις 29 Απριλίου του 2011, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Αββαείο του Ουέστμινστερ και η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε δώρο στον εγγονό της και την σύζυγό του τον τίτλο «Δούκας και Δούκισσα του Κέιμπριτζ».

Τα παιδιά

Τον Δεκέμβριο του 2012 το παλάτι του Κένσιγκτον ανακοίνωσε την πρώτη εγκυμοσύνη της Δούκισσας και τον Ιούλιο του 2013 ήρθε στον κόσμο ο τρίτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, ο πρίγκιπας Γεώργιος. Στις 2 Μαΐου του 2015 γεννήθηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ και το 2016 για πρώτη φορά ολόκληρη η οικογένεια ταξίδεψε στο εξωτερικό και γοήτευσε τα πλήθη στον Καναδά, όπου φιλοξενήθηκαν από τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.

Στις 23 Απριλίου του 2018, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του στέμματος και της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ καλωσόρισαν στον κόσμο το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους, έναν ακόμα μικρό πρίγκιπα, που πήρε το όνομα «πρίγκιπας Λούι, Άρθουρ, Τσαρλς».


Μένει να δούμε αν η Κέιτ Μίντλετον θα ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας της, Κάρολ και θα μείνει στα τρία παιδιά ή αν θα μιμηθεί την βασίλισσα Ελισάβετ, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα