Κόλπο γκρόσο από ΑΝΤ1 με Ευρωμπάσκετ

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να κλείσει απευθείας με την FIBA τα δικαιώματα του Ευρωμπάσκετ 2013 κι έτσι οι έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα απο τη συχνότητά του όλους τους αγώνες της επίσημης αγαπημένης , δυο προημιτελικούς, τα ημιτελικά, τον μικρο και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα οι απευθείας μεταδόσεις θα πλαισιωθούν απο ειδικές εκπομπές και αφιερώματα, καθώς ο σταθμός υπόσχεται μια υψηλότατου επιπέδου παραγωγή.

Σημειώνεται ότι οι διοικούντες τον ΑΝΤ1 έκλεισαν τη συμφωνία απευθείας με την διοργανώτρια FIBA , αφού η ΕΡΤ δεν είχε υπογράψει την προφορική συμφωνία που είχε γίνει. Το τελικό ραντεβού δεν έγινε ποτέ , καθώς προηγήθηκε το λουκέτο της ΕΡΤ. επομένως, δεν ετέθη και θέμα διαγωνισμού μέσω του υπουργείου οικονομικών που χειρίζεται τα πακέτα της δημόσιας τηλεόρασης και η διοίκηση του ΑΝΤ1 με αριστοτεχνικούς χειρισμούς πέτυχε μια σπουδαία συμφωνία που ενδυναμώνει εμπορικά το κανάλι και ενισχύει το αθλητικό του προϊόν που είναι ήδη πολύ ισχυρό με τις μεταδόσεις του Europa League.

Το Ευρωμπάσκετ φέρνει παραδοσιακά τεράστια νούμερα Τηλεθέασης λόγω της εθνικής ομάδας, επομένως ο ΑΝΤ1 βάζει ένα ισχυρότατο όπλο στη φαρέτρα του σκληρού ανταγωνισμού. Η εμπορική του αξία είναι μεγάλη κι επιπλέον το κανάλι θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν απο ελεύθερη συχνότητά και αυτή τη μεγάλη διοργάνωση , υποσχόμενο μάλιστα καλύψεις και εκπομπές υψηλότατων απαιτήσεων.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που ιδιωτικός σταθμός θα μεταδώσει μια μεγάλη διοργάνωση. Το κανάλι του μπάσκετ αυτόν τον Σεπτέμβριο, το επίσημο κανάλι της επίσημης αγαπημένης, θα είναι ο ΑΝΤ1.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Σχετικά άρθρα