Ο σύντροφός μου έχει μικρό πέος. Με ποιες στάσεις θα έχω οργασμό;

Πολλές φορές με τις φίλες σου είναι πολύ πιθανό να συζητάς και να σχολιάζεις το μέγεθος του πέους των συντρόφων σας. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που ο σύντροφός τους έχει μικρό πέος ή για να το θέσουμε καλύτερα, δεν έχει μεγάλο πέος τότε δεν θα πρέπει να απελπίζεσαι ούτε να νιώθεις αδικημένη.

Και αυτό γιατί παρακάτω θα δεις δύο βασικές στάσεις με τις οποίες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις οργασμό, ακόμα κι αν ο σύντροφός σου έχει μικρό πέος.

Το “κοχύλι”

Στην στάση αυτή είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις οργασμό πάρα την έλλειψη… πόντων στον σύντροφό σου. Είναι μια παραλλαγή του “ιεραποστολικού”, απλά έχει μια μικρή διαφορά την οποία εφαρμόζεις. Όπως είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα, βάλε τα πόδια σου στους ώμους του συντρόφους σου, τραβώντας τα γόνατά σου όσο το δυνατό πιο κοντά στο κεφάλι σου. Αποτέλεσμα αυτής της στάσης είναι να στενεύει ο κόλπος σου, αλλά και να είναι πιο εύκολο ο καλός σου να ακουμπήσει με το πέος του τη μήτρα σου. Αποτέλεσμα; Σίγουρος οργασμός.

Ο “καλόγερος”

Ακόμα κι αν το πέος του είναι μικρό, η στάση αυτή μπορεί να αποδειχθεί η αγαπημένη σας συνήθεια, αρκεί να έχει λίγο γυμνασμένα χέρια. Είστε όρθιοι αντικρίζοντας ο ένας τον άλλο. Σε παίρνει στην αγκαλιά του μόνο που σε στηρίζει με τα χέρια του από τα οπίσθια. Εσύ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του και πλησιάζεις ώστε ο κόλπος σου να βρεθεί ελάχιστα πιο ψηλά από την κορυφή του πέους του. Ανάλογα με τις επιθυμίες σας, σε ανεβοκατεβάζει στο πέος του πιο αργά ή πιο γρήγορα.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα