Είσαι πολύ κοντύτερη από τον εραστή σου; Αυτές είναι καλύτερες στάσεις!

Συνήθως οι γυναίκες τείνουν να είναι κοντύτερες από τους συντρόφους τους, προφανώς για λόγους που μόνο η Φύση γνωρίζει. Εάν ανήκεις στην εξαίρεση των γυναικών εκείνων που είναι πιο ψηλές από τον παρτενέρ τους, έχει καλώς.

Εάν πάλι συγκαταλέγεσαι στην πλειοψηφία των γυναικών που είναι αρκετά πιο κοντές από τους συντρόφους τους τότε διάβασε παρακάτω, για να διαπιστώσεις κι εσύ η ίδια ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις εφόσον συντρέχει η συγκεκριμένη συνθήκη.

Στα “τέσσερα”

Μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά βολική για την περίπτωση που εξετάζουμε. Προσοχή, όμως, γιατί θα πρέπει να κάνεις το εξής. Κανονικά, στη στάση αυτή θα πρέπει η κοιλιά σου να ακουμπάει σχεδόν στο κρεβάτι και να δίνεις ώθηση και ύψος στα οπίσθιά σου, αφήνοντας τον κόλπο σου ανοιχτό για το πέος του καλού σου. Σε μεγάλη διαφορά ύψους θα πρέπει η πλάτη σου να είναι όσο το δυνατό πιο ίσια, ώστε το πέος του με τον κόλπο σου να έρθουν σχετικά στην ίδια ευθεία.

Η “πλαγιομετωπική”

Για την στάση αυτή χρειάζεται οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, η οποία φτάνει στο ύψος τους πέους του συντρόφου σου. Είτε πρόκειται για κρεβάτι είτε για ένα πιο χαμηλό τραπέζι, είναι μια στάση που μπορεί να ακούγεται δύσκολη, όμως στην πράξη είναι πολύ εύκολη να εφαρμοστεί. Εσύ ξαπλώνεις στην επιφάνεια στο ένα σου πλευρό φέρνοντας στην ίδια πλευρά και τα δύο σου πόδια. Ουσιαστικά, δημιουργείς ένα μικρό «γάμα». Ο σύντροφός σου, όρθιος μπροστά στον κόλπο σου παίρνει θέση και διεισδύει.

Η “καβαλάρισσα”

Στην στάση αυτή και η διαφορά ύψους ξεπερνιέται και ο οργασμός είναι σχεδόν σίγουρος. Βάλε τον να ξαπλώσει ανάσκελα και κάθισε επάνω στο πέος του. Μπορείς είτε να το κάνεις λυγίζοντας τα γόνατά σου, οπότε ανεβοκατεβαίνεις επάνω του, είτε να καθίσεις με τις φτέρνες σου να κοιτάνε προς τα μπροστά, οπότε κινείσαι σαν το εκκρεμές.

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα