Η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έκανε μήνυση στον Τραμπ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε η Στόρμι Ντάνιελς για ένα πρόσφατο tweet του, που όπως καταγγέλλει αφήνει υπόνοιες ότι εκείνη είπε ψέματα σχετικά με ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του οποίου δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα ώστε να μην συζητήσει με κανέναν την φερόμενη σεξουαλική σχέση της με τον ίδιο.

Η κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ κατέθεσε τη μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν αναφέροντας ότι στις 18 Απριλίου ο Αμερικανός πρόεδρος ανήρτησε ένα σχόλιο σχετικά με το σκίτσο ενός άνδρα, τον οποίο η πρώην πορνοστάρ κατηγορεί ότι την απείλησε το 2011, πέντε χρόνια μετά την φερόμενη ερωτική επαφή της με τον Τραμπ.

Ο δισεκατομμυριούχος είχε γράψει το εξής: «Ένα σκίτσο χρόνια αργότερα για έναν ανύπαρκτο άνδρα. Μια απόλυτα βρώμικη δουλειά, που μεταδίδουν τα ΜΜΕ των “Fake News” για τους ανόητους (αλλά το γνωρίζουν)!»

Στη μήνυσή της η Ντάνιελς σημειώνει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ γνώριζε ότι τα όσα έγγραψε ήταν αναληθή ή το έκανε με ασυνείδητη περιφρόνηση προς την αλήθεια των γεγονότων.

Επιπλέον, λέει ότι θεώρησε το μήνυμα αυτό ως δυσφήμιση σε βάρος της διότι κατηγόρησε ψευδώς κάποιον ότι διέπραξε ένα έγκλημα εναντίον της όταν κανενός τέτοιου είδους έγκλημα δεν συνέβη.

Η Ντάνιελ επιδιώκει δίκη και αποζημίωση. Ο δικηγόρος της δήλωσε το εξής: «Σκοπεύουμε να διδάξουμε στον κ. Τραμπ ότι δεν μπορείς απλά να επινοείς πράγματα για κάποιον χωρίς να έχεις σοβαρές συνέπειες».

Η ίδια παραμονές των προεδρικών εκλογών τον Νοέμβριο του 2016 είχε πληρωθεί 130.000 δολάρια με αντάλλαγμα τη σιωπή της για παλιότερη ερωτική σχέση της με τον μεγιστάνα. Η πληρωμή είχε γίνει από τον δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, που μεσολάβησε προκειμένου εκείνη να υπογράψει και ιδιωτικό σύμφωνο μυστικότητας.

Η Ντάνιελς έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι αφού ο Κόεν αναφέρθηκε στη συμφωνία τους, αυτή έσπασε. Η συγκεκριμένη δίκη αναβλήθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Λος Άντζελες την Παρασκευή με τον δικαστή να επικαλείται μια ποινική έρευνα που αντιμετωπίζει ο Κοέν.

Οι κακές γλώσσες μιλούν για συνευρέσεις του Τραμπ και με άλλες γυναίκες στο παρελθόν, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει και μια άλλη δίκη για δυσφήμηση από την Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός, πρώην διαγωνιζόμενη του «Apprentice» που τον κατηγόρησε για ανεπιθύμητη σεξουαλική επαφή το 2007.

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά άρθρα