Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/05

Σελήνη σε Αντίθεση με την Αφροδίτη, σήμερα. Λόγια και επαφές πληγώνουν, όπως και χρήματα ξοδεύονται για εξόδους και εκδρομές. Προσοχή κυρίως τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό διαρκώς βελτιώνεται, Κριέ, και φέρνει ευκαιρίες για δράση σε όλα τα επίπεδα. Διώξε από πάνω σου το φόβο της αποτυχίας και δράσε δυναμικά, διεκδικώντας ευκαιρίες για δημιουργική δράση κι αναγνώριση, που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση που επιθυμείς. Να σκέφτεσαι θετικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια άτομα, Ταύρε μου, που στο παρελθόν έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σου κλείσουν το δρόμο, τώρα έρχονται και σου κάνουν το φίλο. Αρχικά, καλό θα ήταν να μην τους αποφύγεις, για να δεις από κοντά που μπορεί ο φθόνος κι η κακία να τους οδηγήσουν. Μην επενδύσεις όμως πάνω τους το παραμικρό.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο εκνευρισμός που σε χαρακτηρίζει, Δίδυμέ μου, είναι αποτέλεσμα μεγάλης κούρασης και στέρησης του προσωπικού σου χρόνου. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί πολύ εύκολα, όταν αποφασίσεις να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου δράσεις που σε ευχαριστούν, σε ψυχαγωγούν και σε ξεκουράζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, Καρκίνε, είναι αποτέλεσμα του μεγάλου φορτίου που σήκωσες για μακρύ χρονικό διάστημα, καθώς και αρκετών στερήσεων. Τώρα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις χωρίς τύψεις όσα σου προσφέρονται.

ΛΕΩΝ: Αν καταφέρεις, Λέων μου, να συγκεντρωθείς στα πραγματικά σου θέλω και να απομακρύνεις όσους προσπαθούν να σε επηρεάσουν, έχεις αρκετές πιθανότητες να αποφασίσεις σωστά για το μέλλον. Η ζωή σού ανήκει ολοκληρωτικά κι εσύ θα επωμιστείς τις συνέπειες της κάθε επιλογής. Η απόφαση δεν μπορεί, λοιπόν, παρά να είναι δική σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τάση σου, Παρθένε μου, να επιστρατεύεις άλλους για να εναντιωθείς στον εχθρό, είναι αναποτελεσματική. Ασχολήσου με σοβαρότητα και βρες λύσεις που θα σε δικαιώσουν, χωρίς να ανακατέψεις κάποιον τρίτον. Οι υποθέσεις σου πρέπει να στηρίζονται σε σένα και μόνον.

ΖΥΓΟΣ: Συγκαταλέγεσαι στα άτομα που πάνε τον κόσμο μπροστά, Ζυγέ. Η εξέλιξη του Ανθρώπου οφείλεται κυρίως σε πρόσωπα σαν και σένα. Διαφέρεις κατά πολύ από τον συνηθισμένο άνθρωπο, ενώ οι ιδέες και οι πράξεις σου βρίσκονται πολύ μπροστά. Δε φοβάσαι να ξεχωρίσεις, υποστηρίζοντας, με σθένος και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, τις απόψεις και τις ιδέες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εκρηκτικός σου χαρακτήρας, Σκορπιέ μου, και η διάσταση που προσδίδεις στα πράγματα, γίνονται αφορμή να κακοκαρδιστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην ξεχνάς, πως ο καθένας έχει τη διαδρομή του σε αυτόν τον κόσμο και η κριτική για τις επιλογές και την πορεία των άλλων είναι επικίνδυνη υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, τολμάς να κάνεις και να πεις πράγματα που οι άλλοι δειλιάζουν, αφού δε νιώθεις φόβο και δε συμβιβάζεσαι. Πιστεύεις πως η αλήθεια είναι ο μόνος δρόμος στην ανθρώπινη επικοινωνία κι απομακρύνεσαι από τους ψεύτικους και δήθεν. Όπου υπάρχει σκοτάδι, εσύ θα τολμήσεις να ανάψεις φως, με το σωστό σου λόγο και την αγάπη που θα προσφέρεις απλόχερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σπάνια ευφυΐα και τα πλούσια προσόντα σου, Αιγόκερε, κερδίζουν τις εντυπώσεις από τους γύρω σου και καταφέρνεις να προχωρήσεις ακόμη και σε τομείς, που δεν είχες προσχεδιάσει. Η διάκριση είναι αποτέλεσμα και της μεγάλης υποστήριξης που δέχεσαι από σημαντικά πρόσωπα, τα οποία νιώθουν ικανοποίηση από σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σύντομα, Υδροχόε, θα μάθεις κάτι που προσπαθούν να σου κρύψουν και για το οποίο χρειάστηκε να προσπαθήσεις πολύ. Το μυστικό που σου αποκαλύπτεται σχεδόν τυχαία, είναι κι η αφορμή να αλλάξεις ριζικά στάση σε κάποιο σημαντικό ζήτημα, που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Μη φοβάσαι να τολμήσεις κι όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΣ: Αγαπημένα πρόσωπα, Ιχθύ μου, σε στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνεις να επαναφέρεις τη ζωή σου σε προηγούμενή της κατάσταση. Σίγουρα θα τα καταφέρεις, αρκεί να διατηρήσεις τη συγκέντρωσή σου στο πρόγραμμα και να μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες. Η θετική σκέψη και η χαρούμενη διάθεση βοηθούν αρκετά.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 02/05

Σχετικά άρθρα