Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 02/05

ΚΡΙΟΣ: Ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Τετάρτη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις κακές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και χαλάρωσε όσο μπορείς. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις κάποιες λύσεις που αφορούν τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, που σας απασχολούν. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνεις σήμερα, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με τον σύντροφο και την οικογένειά σου. Η σημερινή μέρα απαιτείται από την μεριά σου να αφήσεις στην άκρη τις γνωστές σου γκρίνιες και συνήθειες. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Η μέρα σε ευνοεί και επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή, η νύχτα σου προμηνύεται ιδιαιτέρως ερωτική. Οι ελεύθεροι Ζυγοί προτιμήστε να περάσετε την ημέρα σας μακριά από όσους σας αγχώνουν και σας δημιουργούν εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα μέσα στη σχέση σου. Μίλησε ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο διατηρείς την καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί σύντομα κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να το καλοδεχτείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου. Τόλμησε να του προτείνεις κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το αποψινό βράδυ και οι στιγμές που θα ζήσετε θα σε ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και εκείνον. Για τους μοναχικούς Τοξότες η μέρα θα είναι αρκετά διασκεδαστική, αν αποφασίσετε να περάσετε τον χρόνο σας μαζί με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σήμερα κάποια σκαμπανεβάσματα, λόγω της δικής σου επιμονής. Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τρίτους. Για να προφυλαχθείς, καλό θα είναι να σωπάσεις. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, κάνε ακόμη μία μέρα υπομονή και διασκέδασε μαζί με αυτούς που ήδη υπάρχουν στην ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα εκδήλωσε στον σύντροφό σου τα αισθήματα που τρέφεις γι’ αυτόν και άσε στην άκρη γκρίνιες και παράπονα. Το βράδυ σου θα είναι χαλαρωτικό και συνάμα ερωτικό. Όσο για εσένα, φίλε Υδροχόε, που ζεις ερωτικές μοναξιές, δέξου μία πρόσκληση από ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος και θα περάσεις μία όμορφη νύχτα.

ΙΧΘΥΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/05

Σχετικά άρθρα