Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/05

Η Σελήνη στον Τοξότη μας δίνει κέφι, χαρά και αισιοδοξία μέχρι σήμερα αργά το μεσημέρι! Το βραδάκι με το πέρασμα του Φεγγαριού στον Αιγόκερω, η διάθεση μας πέφτει και τα πράγματα… σοβαρεύουν!

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις που έρχονται, Κριέ, είναι σημαντικές και φέρνουν ανατροπές σε πολλά επίπεδα, μέσα από τις οποίες αποζημιώνεσαι πλουσιοπάροχα για όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα. Ο λόγος που συνέβησαν όλα αυτά, έχει πάψει να υφίσταται και μπορείς πλέον να απολαύσεις τα καλά που έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Μία φιλία που τελείωσε, Ταύρε μου, σου άφησε κάποια παράπονα. Καλό είναι να κρατήσεις μόνο τα θετικά που αποκόμισες και να μην ασχοληθείς με τα υπόλοιπα. Άλλωστε, όλα πλέον βρίσκονται στο δρόμο τους και δεν υπάρχει κάτι που θα επανέλθει στο αρχικό του σημείο. Μη χάνεις, λοιπόν, άδικα το χρόνο σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το ερχόμενο διάστημα, Δίδυμέ μου, είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί ν’ αλλάξεις πολλά δεδομένα της καθημερινότητάς σου. Στην αρχή, αυτό θα σε αποσυντονίσει λίγο κι ίσως δυσκολευτείς να οργανωθείς, αλλά πολύ σύντομα θα καταφέρεις να ενταχθείς στο νέο σου πρόγραμμα κι αυτή τη φορά με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καταστάσεις σε φέρνουν σε αδιέξοδο, Καρκίνε μου, κι η πίεση που σου ασκείται είναι πολύ μεγάλη. Τροποποίησε όσο μπορείς το υπάρχον πρόγραμμα, για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που χρειάζεται για να προχωρήσεις.

ΛΕΩΝ: Οι συνθήκες της ζωής σου είναι απίστευτες, Λέων, οι ρυθμοί σου αδύνατο να κατανοηθούν κι εσύ τα καταφέρνεις όλα περίφημα, σε σημείο που όλοι ενίοτε απορούν, αλλά συνήθως θεωρούν, ότι τελικά είναι απλό για σένα. Σταμάτησε πάντως να υπερβάλλεις με τις δυνατότητές σου και ζήτησε βοήθεια απ’ όπου μπορεί να σου δοθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πλανήτες ανταμείβουν τις προσπάθειές σου, Παρθένε, και σου χαρίζουν ευκαιρίες για δράση και δημιουργία σε πολλά επίπεδα. Κάποιες γνωριμίες φέρνουν συμφωνίες, νέες προτάσεις και γεγονότα, μέσα από τα οποία η ζωή σου θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να σε κρατήσει πίσω.

ΖΥΓΟΣ: Η κατάσταση βελτιώνεται, Ζυγέ, σταδιακά, με αργές και προσεκτικές κινήσεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις χωρίς μεγάλη κούραση στα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των στόχων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σύντομα, Σκορπιέ, θα λάβεις κάποιο μήνυμα που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και σε οδηγεί σε νέους δρόμους, από τους οποίους έχεις να κερδίσεις πολλά. Μην αφήνεσαι στην τύχη τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν κάθε μορφή δράσης εκ μέρους σου. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν καταφέρεις, Τοξότη, να παραμείνεις σε απόλυτη συγκέντρωση και απαγορέψεις στον οποιονδήποτε να σε απασχολήσει με ζητήματα που δε σε αφορούν, πολύ σύντομα θα δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται. Μην αποσπάσαι από ασήμαντους λόγους και εστίασε την προσοχή σου στις λεπτομέρειες, μέσα από τις οποίες θα δώσεις λύσεις στα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικογένεια σε στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί, Αιγόκερέ μου, όμως τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για πιο ουσιαστικές δράσεις. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους γύρω σου. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σου για αλλαγές, Υδροχόε μου, δεν υποστηρίζεται από τη θέση των πλανητών τώρα. Μη βιάζεσαι να οδηγηθείς σε ανατροπές, για να μην το μετανιώσεις πολύ σύντομα. Η προσωπική σου ανανέωση, μέσα από σωστή διατροφή και άσκηση, είναι πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί τώρα. Εστίασε εκεί την προσοχή σου.

ΙΧΘΥΣ: Η δημιουργικότητά σου, Ιχθύ, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν συμφωνίες, που θα σε οδηγήσουν σε αποτέλεσμα πιο συμφέρον, ακόμη κι από αυτό που έχεις φανταστεί. Συγκέντρωσε την προσοχή σου στον τρόπο που θα προωθήσεις τη δουλειά σου σε κοινωνικό επίπεδο.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα