Στάσεις για να κάψεις θερμίδες στο σεξ!

Το καλοκαίρι πλησιάζει με βήμα ταχύ και σίγουρα σε απασχολεί η σιλουέτα σου την ώρα που δοκιμάζεις το νέο σου μαγιό και (μπορεί) να προβληματίζεσαι για το πώς θα βγεις στην παραλία.

Εάν είσαι φαν του σεξ, που κάτι μας λέει ότι είσαι, διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι ιδανικές στάσεις για να κάψεις θερμίδες στο σεξ και να κάνεις τον μεταβολισμό σου να δουλέψει στο φουλ!

Ανυψωμένο «ιεραποστολικό»

Την κλασική στάση του «ιεραποστολικού» την ξέρεις πάρα πολύ καλά. Στο ανυψωμένο «ιεραποστολικό» είσαι και πάλι ξαπλωμένη ανάσκελα, κάτω από τον σύντροφό σου, μόνο που αυτή τη φορά κάνεις το εξής: Ανασήκωσε τη λεκάνη σου σφίγγοντας παράλληλα τους κοιλιακούς και τους γλουτούς σου. Στην περίπτωση αυτή, ο σύντροφός σου παίρνει ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια σου, με το πέος του στο ύψος του κόλπου σου. Για ακόμα καλύτερη διείσδυση σε τραβάει από τη λεκάνη προς τη μεριά του. Με τη στάση αυτή, καθώς σφίγγεις το σώμα σου, το αίμα σου κυκλοφορεί καλύτερα, με αποτέλεσμα να «καις» αρκετές θερμίδες.

Έξτρα πληροφορία: Μην ξεχνάς να φωνάζεις στη διάρκεια του σεξ, καθώς από σχετικές έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι έτσι και 5 θερμίδες παραπάνω κάθε φορά που κάνεις σεξ.

Στα “τέσσερα”

Άλλη μια κλασική και διαχρονική στάση. Στην περίπτωση που θέλεις να κάψεις θερμίδες στο σεξ εφαρμόζοντας αυτή τη στάση, μπορείς να κάνεις το εξής: Ενώ είσαι στην γνωστή θέση (στηριζόμενη στα γόνατα και τα χέρια σου), ζήτα από τον σύντροφό σου να μείνει ακίνητος. Εκεί αναλαμβάνεις εσύ δράση. Δηλαδή, κάνεις με τα οπίσθιά σου παλινδρομική κίνηση, πηγαίνοντας μπρος-πίσω. Με τον τρόπο αυτό κάνεις μια ωραιότατη αερόβια άσκηση, με την οποία θα κάψεις τις θερμίδες που θέλεις.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

 

Σχετικά άρθρα