Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 04/05

Σήμερα η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και κοντράρεται με Άρη και Πλούτωνα. Τα συναισθηματικά μας είναι δεδομένα όπως επίσης γεμάτα κακίες και σκληρότητα ιδίως για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Οι πρωτοβουλίες που πήρες, Κριέ μου, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργείται ένταση, που κλονίζει τις ισορροπίες σου. Η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, οπότε μη βιάζεσαι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το αποτέλεσμα. Οι ρυθμοί που απαιτούνται είναι γρήγοροι, οπότε προσπάθησε να συγχρονιστείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκεί που σκέφτεσαι, Ταύρε, πως η εξέλιξη των υποθέσεών σου είναι αρνητική, μία θετική ανατροπή έρχεται να σε γεμίσει με αισιοδοξία! Απόφυγε να μοιραστείς αυτή τη χαρά με άτομα, που δε σου έχουν αποδείξει, ότι χαίρονται με την πρόοδό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ειλικρινής διάθεσή σου για προσφορά, Δίδυμε, εκτιμάται από κάποια σημαντικά άτομα, τα οποία με τη σειρά τους σου προτείνουν ευχάριστες συμφωνίες. Εξέτασέ τες προσεκτικά, για να τις αξιοποιήσεις με τον πιο σωστό τρόπο, προκειμένου να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καλή σου διάθεση, Καρκίνε, δημιουργεί πολύ θετικές συνθήκες στην καθημερινότητά σου. Η έλλειψη ισορροπίας του παρελθόντος σε απασχολεί ακόμη, αλλά μην υπερβάλλεις με κινδυνολογίες, που το μόνο που μπορεί να δημιουργήσουν είναι κακή ψυχολογία. Διατήρησε τη θετική σου σκέψη και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ: Οι υπάρχουσες συνθήκες, Λέων μου, δεν είναι οι θετικότερες που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Διατήρησε όμως την ψυχραιμία σου και πολύ σύντομα η κατάσταση θα μπει σε καλύτερο δρόμο. Κάποια αγαπημένα πρόσωπα δείχνουν τις ευγενικές τους προθέσεις για τις επιδιώξεις σου, γεγονός που βοηθάει αρκετά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απαιτήσεις σου είναι πολύ μεγάλες, Παρθένε μου, γεγονός που σου αφήνει μια μόνιμη «γεύση» του ανικανοποίητου. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου και σκέψου, αν όλα όσα έχεις στο μυαλό σου είναι ικανά να σου φέρουν την ευτυχία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με πιο εσωτερικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σου να ικανοποιηθείς άμεσα από τις επιδιώξεις σου, Ζυγέ μου, σε οδηγεί κόντρα σε όλους και όλα. Μετρίασε λίγο τη βιασύνη σου και μην οδηγείσαι σε υπερβολές, που μπορεί να σε βλάψουν ανεπανόρθωτα. Η καλή επαφή και εκτίμηση της τωρινής κατάστασης θα φέρουν συντομότερα την απαραίτητη βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, να εμπιστευτείς ανθρώπους που δε γνωρίζεις πολύ καλά. Η ανατρεπτική τους διάθεση συγκινεί την τάση σου να αισθάνεσαι πως είσαι σε πλήρη ελευθερία, όμως συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου, αφού δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις κάποια στοιχεία που το αποδεικνύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κατάσταση μέσα στην οικογένεια, Τοξότη μου, δε σε ικανοποιεί και βιώνεις μεγάλη ανησυχία. Κάποιες στιγμές, η αίσθηση της ματαιότητας δεν σε βοηθάει καθόλου στο να προσπαθήσεις. Δείξε ψυχραιμία και κάνε ήρεμα μία συζήτηση, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαφωνίες και εντάσεις, Αιγόκερέ μου, περιλαμβάνει το κοινωνικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών. Προσπάθησε να αποφύγεις τη συμμετοχή σου σε συζητήσεις που μπορεί να σε βάλουν σε τροχιά παρεξηγήσεων. Η εικόνα σου είναι πολύ καλή, αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Προστάτεψε, λοιπόν, τη δημόσια παρουσία σου με διακριτικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εντάσεις, που φέρνουν οι διαφωνίες στο κοινωνικό σου περιβάλλον, Υδροχόε μου, έρχονται σε υπερβολικά επίπεδα και διαταράσσουν τις ισορροπίες σου. Απομακρύνσου για λίγο, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να ξεκαθαρίσουν τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ αγαπημένων σου προσώπων. Αργότερα, θα τακτοποιήσεις με ησυχία όσα χρειάζεται.

ΙΧΘΥΣ: Τα σχέδιά σου, Ιχθύ μου, είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν, καθώς δέχεσαι συνεχώς έκκληση για βοήθεια από χίλιες πλευρές. Η διάθεσή σου να βοηθάς τους άλλους είναι συγκινητική, αλλά πρόσεξε να μη γίνεται εις βάρος της δικής σου ζωής, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Συγκεντρώσου περισσότερο στους δικούς σου στόχους.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 04/05

Σχετικά άρθρα