Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/05

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Το διήμερο αναμένεται χαρούμενο, συναισθηματικό, τρυφερό και με αρκετή εύνοια για όλους, αλλά κυρίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες, Αιγόκερους και Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Η πρόσφατη καχυποψία σου, Κριέ μου, δε σου αφήνει χώρο να παρατηρήσεις αντικειμενικά τα γεγονότα και τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπάθησε να τη μετριάσεις, για να μην επιδεινωθεί η κακή σου διάθεση. Κάποια καλά γεγονότα που έρχονται, μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα ευχάριστα για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια στοιχεία, Ταύρε, βρίσκουν το φως της αλήθειας και ξετυλίγεται ένα τεράστιο κουβάρι αποκαλύψεων. Δε σε αφορούν όλα, οπότε μην εμπλέκεσαι σε λεπτομέρειες, αλλά επεξεργάσου προσεκτικά την ουσία για να βγάλεις άκρη. Οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν το συντομότερο, αρκεί να δείξεις καλή πρόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ανάγκη σου, Δίδυμε, να διαπιστώσεις τα βασικά στοιχεία, σχετικά με τη διαφάνεια μίας υπόθεσης που σε αφορά προσωπικά, σε οδηγεί σε κάποια τολμηρή κίνηση. Μην υπερβάλλεις, διότι υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Οι κινήσεις πρέπει να γίνουν με απόλυτη μυστικότητα και μεγάλη προσοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήνεις το παρελθόν να σε στοιχειώνει, Καρκίνε μου, με τα λάθη που έγιναν. Η ευθύνη δεν ήταν ολόκληρη δική σου. Μην το ξεχνάς και προχώρησε στη ζωή σου με αργά και σοβαρά βήματα, για να ξεπεράσεις τα λάθη που συνέβησαν. Οι πλανήτες σού προσφέρουν ευκαιρίες να διορθώσεις πολλά και να οδηγηθείς στην πληρότητα.

ΛΕΩΝ: Οι καθυστερήσεις που προκύπτουν στην ολοκλήρωση των στόχων σου, Λέων μου, σε οδηγούν σε επανεξέταση του προγράμματος και του πλάνου δράσης σου. Μη βιάζεσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα κινηθείς, αφού οι καταστάσεις θα σου υποδείξουν μόνες τους το σωστό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πλανήτες είναι αρκετά βοηθητικοί, Παρθένε, με τις εξελίξεις που φέρνουν, αρκεί να έχεις σωστή στάση απέναντι σε τυχόν αρνητικές συμπεριφορές εκ μέρους φίλων και συνεργατών. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που δε γνωρίζεις καλά και πρόσεξε πολύ τα λόγια σου, καθώς και τις πληροφορίες που έρχονται σε γνώση σου.

ΖΥΓΟΣ: Η κακή σου διάθεση, Ζυγέ μου, γίνεται αιτία παρεξηγήσεων και εντάσεων μέσα στην οικογένεια. Περιόρισε την εριστική σου στάση, ειδικά προς άτομα που σε στηρίζουν και νοιάζονται για σένα. Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων απαιτεί περισσότερη αποφασιστικότητα. Δείξε την πρέπουσα προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακατατάξεις και τροποποιήσεις στην καθημερινότητά σου, Σκορπιέ μου, σε αποσυντονίζουν, δημιουργώντας άγχος και κόπωση. Προσπάθησε να περιφρουρήσεις τη ανάγκη σου για ξεκούραση και ψυχαγωγία, ώστε να διατηρήσεις την απαραίτητη ψυχική ισορροπία. Όλα θα πάνε καλά, αν δείξεις ψυχραιμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αυτοσυγκράτηση που σε χαρακτηρίζει, Τοξότη μου, σε εμποδίζει να δεις την προοπτική που σου παρουσιάζεται να μεταμορφώσεις ολόκληρη τη ζωή σου. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, μπροστά σε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία. Μια εξομολόγηση αγαπημένου σου προσώπου θα σε απελευθερώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ευαισθησία σου και η ανάγκη σου για ασφάλεια, Αιγόκερέ μου, δεν ικανοποιούνται αρκετά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ψυχική σου ισορροπία. Μετρίασε λίγο τις υψηλές σου απαιτήσεις και αναγνώρισε τη χαρά μέσα στα απλά, καθημερνά πράγματα. Οι συγκινήσεις βρίσκονται παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποκαλύψεις που έρχονται, Υδροχόε μου, ανατρέπουν την υπάρχουσα κατάσταση και σε οδηγούν σε αλλαγές, για τις οποίες δεν έχεις προετοιμαστεί. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να οργανωθεί και να προχωρήσει στα νέα δεδομένα, δίχως φόβο και ανησυχία για το αποτέλεσμα, που θα είναι απόλυτα θετικό.

ΙΧΘΥΣ: Η δυνατότητα να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, Ιχθύ, είναι πλέον γεγονός, αρκεί να μην παρασυρθείς από άσκοπες δραστηριότητες, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τη συγκεντρωμένη προσπάθειά σου. Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τις προσπάθειές σου με όποιο τρόπο μπορούν και η ικανοποίηση πλησιάζει!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα