Survivor: «Επτάψυχος» ο Χάρος, παρά το… θάψιμο από τους συμπαίκτες του

Το συμβούλιο του Survivor για δεύτερη σερί μέρα είχε μεγάλες εντάσεις για τους Διάσημους. Πρωταγωνιστής ποιος άλλος; Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Καθώς φαίνεται, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Χάροντα!

Ωστόσο ποιος κατάφερε τελικά να επικρατήσει στην… αρένα; Ποιος κέρδισε την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού; Χάρος ή Κρητικός; Καθώς φαίνεται, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Χάροντα! Τελικά στη Μάχη της Αποχώρησης έχασε δυστυχώς ο Κρητικός!

Τι συνέβη μεταξύ των δυο Διασήμων;

Αφού έγινε αναφορά για το έπαθλο που έχασαν οι Διάσημοι και τις αντιδράσεις του παίκτη πριν τον τελικό, επιμένοντας να παίξει, ο Στέλιος Κρητικός πήρε το λόγο εμφανώς θυμωμένος.

«Αν είμαι αυτός που θα φύγει σήμερα, θα ήθελα να τα πω όλα και να σταματώ να καλύπτω κάποιον άνθρωπο… Επειδή αναρωτιέται και ψάχνει ένοχους ανάμεσα σε εμάς και δεν ψάχνει ο ίδιος… Η πρώτη κουβέντα, όταν διαλέξαμε τις κοπέλες -και δεν μπορώ να τον καλύπτω πια- μου είπε: “Αυτή τη μελαχρινή γιατί την πήρατε; Είναι κουτσομπόλα και ανακατώστρα!”», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ατάκες του Σώζοντα

«Όταν κάναμε τη μοιρασιά στο φαγητό, μόλις έφυγαν οι γυναίκες ακούμε να λέει “Είναι δυνατόν να μοιράζετε ίδιο ποσό σε άντρες και γυναίκες;”»

«Το ίδιο βράδυ ζητά το φαγητό του Μουρούτσου. Ο Μιχάλης του το δίνει. Την επόμενη διαπιστώνουμε ότι είχε φαγητό στη τσάντα του, απλά ήθελε άλλου»

«Μετά από λίγες ημέρες λέει στην Κατερίνα εσύ μοιράζεις το φαγητό σου, οι άλλοι δεν μοιράζονται. Λέει στον Γιάννη τον Τσίλη ότι ο Νάσος δεν είναι καλά και δεν πρέπει να παίξει»

«Έρχεται η ένωση και λέει σε κοπέλα από τους Μαχητές ότι εγώ και ο Μουρούτσος τον διαβάλλουμε»

«Υπάρχουν τέτοια πολλά μικρά και έρχεται το αποκορύφωμα. Όταν ο Σώζων με έκρινε και με θεώρησε υπερβολικό στην αντίδραση της επικοινωνίας σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά του. Ποιος μπορεί να κρίνει έναν πατέρα που έχει να μιλήσει με τα παιδιά του τρεις μήνες».

Τι έγινε στη συνέχεια; Ο Σώζων κατάφερε να εκνευρίσει όλη την ομάδα του με όσα έλεγε και τον τρόπο που υπερασπίστηκε τον εαυτό του.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα