Πρωκτικό σεξ: 5 λόγοι που πρέπει να το κάνεις!

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα είδη σεξ είναι και το πρωκτικό σεξ. Πολλές είναι οι γυναίκες που μόνο στο άκουσμά του να κάνουν πρωκτικό σεξ, διακατέχονται από μια αποστροφή, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς προέρχεται από την λάθος πληροφόρηση, αλλά και τις προκαταλήψεις που δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, επικρατούν στην καθημερινότητά μας.

Διάβασε παρακάτω, λοιπόν, και δες ποιοι είναι οι 5 λόγοι που πρέπει να το κάνεις.

Μέθοδος αντισύλληψης

Το λέει και η λογική. Στο πρωκτικό σεξ δεν μπορείς  να μείνεις έγκυος, κάτι που σημαίνει ότι εξαφανίζει την πιθανότητα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Εφόσον, λοιπόν, θέλεις να φτάσεις την όλη διαδικασία στο… τέρμα της, χωρίς άγχος, κάνε πρωκτικό σεξ.

Κάτι το διαφορετικό

Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, τι πρωκτικό σεξ δημιουργεί μια αίσθηση μυστηρίου, αλλά και προσμονής αναφορικά με την σεξουαλική συνεύρεση με τον καλό σου. Είναι η ευκαιρία να βγάλεις την «κακή» σου πλευρά, αυτή που σπάει τα ταμπού και αναζητά το «απαγορευμένο» στην αναζήτηση της απόλυτης σεξουαλικής ηδονής.

Δυναμώνει τη σχέση

Όταν μια γυναίκα δίνει στον καλό της το «πράσινο» φως για να κάνουν πρωκτικό σεξ, αυτόματα ο δεσμός του ζευγαριού ενισχύεται λόγω της εμπιστοσύνης που δείχνει η γυναίκα στον άνδρα. Πραγματικά, βάσει ερευνών, έχει αποδειχθεί ότι σε ζευγάρια που η σύντροφος έδωσε το «οκ» για να μπει από την… πίσω πόρτα ο παρτενέρ της, η σχέση βελτιώθηκε κατά πολύ και ενισχύθηκε η εμπιστοσύνη και των δύο μεταξύ τους.

Σίγουρος οργασμός

Εάν κάτι είναι σίγουρο στο πρωκτικό σεξ αυτό είναι ο οργασμός που βιώσεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς, στον πρωκτό υπάρχουν οι απολήξεις πολλών νεύρων κάτι που σημαίνει ότι η απόλαυση είναι εγγυημένη. Τι σημαίνει αυτό; Αλλεπάλληλοι οργασμοί, με πολλές γυναίκες να κάνουν λόγο ακόμα και για πολλαπλούς οργασμούς την ίδια φορά που το δοκίμασαν.

Νιώθεις δυνατή

Κάθε γυναίκα που συναινεί να κάνει πρωκτικό σεξ, αποκτά μια ξεχωριστή αίσθηση δύναμης και απόκτησης ισχύος μέσα στη σχέση. Γιατί συμβαίνει αυτό; Όπως τονίζουν οι ειδικοί, μέσα από το πρωκτικό σεξ η γυναίκα ισχυροποιείται καθώς είναι αυτή που παίρνει μια τόσο σημαντική απόφαση, που μπορεί να καθορίσει το μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από thoughtcatalog.com

Σχετικά άρθρα