Πώς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου στο σεξ

Κακά τα ψέματα. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου στο σεξ. Το παρακάτω άρθρο έρχεται να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, καθώς σου προτείνουμε μερικούς απλούς, ευρηματικούς, αλλά και… αποτελεσματικούς τρόπους (σε σχέση με την επίτευξη του οργασμού) για το πώς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου στο σεξ!

Χάιδεψέ τον

Μια πολύ καλή λύση είναι να τον χαϊδεύεις στο σώμα του ή ακόμα και να τον πάρεις αγκαλιά. Μπορεί να νομίζεις ότι οι άντρες, λόγω της φύσης τους, δεν θέλουν πολλά χάδια και αγκαλιές, όμως η πραγματικότητα θα σε καταπλήξει. Συμβουλή: Εστίασε στις ρόγες του, τις οποίες μπορείς να χαϊδέψεις απαλά με τις άκρες από τους αντίχειρές σου. Να είσαι σίγουρη, ότι μετά από λίγο θα ολοκληρώσει πανηγυρικά!

Χάιδεψε τον εαυτό σου

Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου στο σεξ και μάλιστα επάνω στο ίδιο σου το σώμα. Το να χαϊδευτείς δεν είναι κάτι που πρέπει να αφορά, αποκλειστικά και μόνο στον αυνανισμό. Την ώρα του σεξ, λοιπόν, επίλεξε να εστιάσεις στις ρόγες σου, τους μηρούς σου, αλλά και τον λαιμό σου

Αυνανίσου

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Με άλλα λόγια, την ώρα που κάνεις σεξ μπορείς παράλληλα να αυνανιστείς, ώστε να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου στο σεξ με πολύ ευρηματικό τρόπο. Σε όποια στάση κι αν είσαι βάλε το χέρι σου για να τρίψεις την κλειτορίδα σου και να πετύχεις κλειτοριδικό οργασμό παράλληλα με τον κολπικό.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα