Γυναικείος αυνανισμός: Η… τεχνική των τριών δαχτύλων!

Μια από τις πλέον φυσιολογικές συνήθειες στην καθημερινότητα μιας γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι (και) ο αυνανισμός.

Με τον αυνανισμό μόνο θετικά οφέλη μπορεί να έχει μια γυναίκα αναφορικά με τη σεξουαλικότητά της, αλλά και την διατήρηση της καλής της υγείας, σωματικής και ψυχικής, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι ο αυνανισμός κάνει καλό και στους δύο αυτούς τομείς.

Στον αυνανισμό κάθε γυναίκα είναι πιθανό να χρησιμοποιεί τη δική της τεχνική, ό,τι δηλαδή μπορεί να την βολεύει και να την εξυπηρετεί προκειμένου να έχει οργασμό (μιας κι αυτός είναι ο βασικός σκοπός και στόχος), αλλά και να μάθει τι ακριβώς της αρέσει, ανακαλύπτοντας παράλληλα το σώμα της.

Υπάρχει, όμως, μια συγκεκριμένη τεχνική που καλό θα είναι να γνωρίζουν όσες γυναίκες συνηθίζουν να αυνανίζονται, δηλαδή όλες!

Αυτή, δεν είναι άλλη από την «τεχνική των τριών δαχτύλων», με την οποία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει τον πολυπόθητο οργασμό.

Τι είναι

Η «τεχνική των τριών δαχτύλων» είναι αυτό ακριβώς που λέει η φράση. Τρία δάχτυλα, όποιου χεριού θέλεις, είναι αυτά που κάνουν παιχνίδι κι εσένα να φωνάζεις έντονα από τον δυνατό οργασμό.

Τα δάχτυλα που ενεργοποιούνται στην «τεχνική των τριών δαχτύλων» είναι τρία στη σειρά: ο δείκτης, ο μέσος και ο παράμεσος, δηλαδή το δεύτερο, το τρίτο και το τέταρτο στη σειρά δάχτυλό σου.

Πώς θα το κάνεις

Η εφαρμογή της τεχνικής αυτής είναι κάτι παραπάνω από απλή, εύκολη και φυσικά, αποτελεσματική. Με το δεύτερο και το τέταρτο δάχτυλό σου, δηλαδή τον δείκτη και τον παράμεσό σου, αγγίζεις τα εξωτερικά χείλια του κόλπου σου. Με το μεσαίο, δηλαδή τον μέσο, πιέζεις απλά ή πιο έντονα την κλειτορίδα σου, τρίβοντας την ώστε να πετύχεις τον κλειτοριδικό οργασμό που αποζητάς.

Έξτρα πληροφορία: Έχοντας πάντα τον δείκτη και τον παράμεσο ως… στήριγμα, μπορείς επίσης τον μέσο να τον χρησιμοποιήσεις απευθείας στο άνοιγμα του κόλπου σου, εφόσον θέλεις ένα υποκατάστατο της διείσδυσης. Φυσικά και μπορείς να το βάλεις όσο βαθιά θέλεις στον κόλπο σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.  

 

Σχετικά άρθρα