Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 07/05

Το Τετράγωνο Ερμή με τον Πλούτωνα, πληγώνει με σκληρά λόγια, συζητήσεις και ειδήσεις τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε επαφές και μετακινήσεις!

 

ΚΡΙΟΣ: Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται, Κριέ, και καλό είναι να μην την αφήσεις να μείνει μόνο στη θεωρία, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται τώρα να συμβάλλουν θετικά στην επίτευξη του καινούργιου στόχου σου και κατακτάς νέους ανθρώπους, εντυπωσιάζοντάς τους με το δυναμισμό και τις γνώσεις που σου χάρισε το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, Ταύρε, ένα νέο περιβάλλον διαμορφώνεται για σένα, το οποίο μάλιστα θα δεχτείς με χαρά, προσαρμοζόμενος πολύ ευκολότερα απ’ όσο φαντάζεσαι. Η ανάγκη σου πάντως, για ελευθερία και νέα πράγματα, χρειάζεται προσοχή, διαφορετικά θα αναγκαστείς να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση που έχεις δείξει τελευταία, Δίδυμε, σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου, σε οδηγούν σ’ ένα σταθερό κι ευχάριστο περιβάλλον. Δείξε ευελιξία απέναντι στα προβλήματα που μάλλον έρχονται και προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου, δίχως να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα δύσκολα θα περάσουν γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια απομάκρυνση από κάποιους δικούς σου ανθρώπους έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα, Καρκίνε μου, γεγονός που σ’ έχει στεναχωρήσει, κυρίως επειδή η ευθύνη βαραίνει εσένα και τις επιλογές σου. Η οικογένειά σου όμως θα επανέλθει κοντά σου και με τη στάση της θα διευκολύνει τη βελτίωση των σχέσεών σου.

ΛΕΩΝ: Μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σου, Λέων μου, σε τρομάζει με την ξαφνική της εμφάνιση. Μη σπεύσεις να γαντζωθείς κάπου, αφού θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κάποιον. Σε εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμόζεσαι κι η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους κι ευχάριστους ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η θέλησή σου κι η πίστη που έχεις στον εαυτό σου, Παρθένε, θα σε βοηθήσουν να προβάλεις τις προσπάθειες και τις αξίες σου στους άλλους, κερδίζοντας την εύνοια τους, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σου, που αναγνωρίζουν την αξία σου, θα συμμαχήσουν μαζί σου.

ΖΥΓΟΣ: Αναζωογονημένο σε βρίσκει αυτή η μέρα, Ζυγέ, μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλαρότητας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια, ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δραστηριοποιηθείς και να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να αρπάξεις την κατάλληλη στιγμή τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πλανήτες, Σκορπιέ, ενισχύουν την επικοινωνία σου σε μια περίοδο κατάλληλη για διεύρυνση στον κύκλο των γνωριμιών σου. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν χρήσιμες μελλοντικά για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Προσκάλεσε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία μεγάλη αλλαγή, Τοξότη μου, που σου επιβάλλεται με πιεστικό και απότομο τρόπο, σε ενοχλεί, κλονίζει την ηρεμία και χαλάει τη διάθεσή σου, γεμίζοντάς σε ανησυχίες. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία και χωρίς προκλητικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστες δραστηριότητες, Αιγόκερε, μειώνουν το στρες των τελευταίων ημερών και βελτιώνουν αισθητά τη διάθεσή σου. Οι ισορροπίες σού επιτρέπουν αλλαγές στο πρόγραμμα κι αποκτάς μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμη υπάρχει, διότι σύντομα οι ανάγκες αυξάνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, η κοινωνικότητά σου θα απασχολήσει τους οικείους σου, καθώς οι τεράστιες υποχρεώσεις σε κάνουν απόμακρο, κάτι που οι άλλοι δεν κατανοούν. Εξήγησε στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ποιοί είναι ο τωρινοί ρυθμοί σου και μην αρνείσαι με τόση ευκολία προσκλήσεις, διότι δημιουργούνται αρνητικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΣ: Είσαι πολύ κοινωνικό άτομο, Ιχθύ, κι η επαφή σου με τους άλλους είναι πραγματικά εύκολη. Εκμεταλλεύσου το και προώθησε τα σχέδια σου σε άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η γοητεία κι η αυτοπεποίθησή σου θα σου ανοίξουν το δρόμο για νέες γνωριμίες και παρέες, που θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα και να ξεκουραστείς.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 07/05

Αριθμολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 07/05 – 13/05

Σχετικά άρθρα