Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 08/05

Ο έρωτας κάποιες φορές απογοητεύει, ξεγελά και πληγώνει γκρεμίζοντας όνειρα και προσδοκίες. Από εχθές η επιρροή του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, κάνει νικήτριες την ψευδαίσθηση και την πλάνη στα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Τα άστρα, Κριέ, σήμερα δρομολογούν τις υποθέσεις σου, οι οποίες παρουσιάζουν μεγάλη στασιμότητα εδώ και καιρό. Είναι μία θαυμάσια μέρα, για να προχωρήσεις στα επίπεδα που επιθυμείς και να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν πιέζοντας την καθημερινότητά σου. Θα έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία για καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξε σήμερα υπομονή και ψυχραιμία, Ταύρε μου, για να αποφύγεις τα εμπόδια που σου παρουσιάζονται. Δε χρειάζεται να πιέσεις οποιονδήποτε να αναλάβει ευθύνες που δεν επιθυμεί, καθώς αυτό δε θα έχει το παραμικρό αποτέλεσμα. Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή και άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η λάμψη κι η γοητεία που εκπέμπεις, Δίδυμε, σε βοηθάει να επικοινωνείς με τους γύρω σου με πολύ μεγάλη ευκολία και να τους αναλύεις τις απόψεις σου, πράγμα που βοηθάει πάρα πολύ τα σχέδιά σου. Μην παρασύρεσαι και κουβεντιάζεις πράγματα που σε απασχολούν με ανθρώπους, τους οποίους δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, Καρκίνε, δρομολογούνται τώρα με επιτυχία κι οι συμφωνίες που δημιουργούνται, είναι ιδιαίτερα θετικές για σένα. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη και δικαιώνει κάθε σου προσπάθεια. Μη χαλαρώσεις πάντως τη στάση σου και μη δεχτείς κάποιον συμβιβασμό.

ΛΕΩΝ: Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων μου, περιλαμβάνει εντάσεις, διαπληκτισμούς, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που δυσκολεύουν κάθε ρεαλιστική αντίληψη. Κράτησε χαμηλότερους τόνους και απόφυγε προς το παρόν τις πολλές συναναστροφές. Αργότερα μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό, Παρθένε, γίνεται αφορμή για μια ευχάριστη συνάντηση που αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ο δρόμος της ευτυχίας σπάνια φαίνεται από την αρχή, οπότε χαλάρωσε και φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μια νέα φιλία ξεκινά στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή σου, Ζυγέ, χρειάζεται ανανέωση, όμως για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει χώρος. Ξεκαθάρισε τα παλιά, έτσι ώστε να υπάρξει έδαφος για τα νέα, και μη βαλτώνεις στο παρελθόν, που δεν έχει να σου δώσει κάτι άλλο. Η θετική σκέψη είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να πάρεις το ρίσκο των αλλαγών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δημιουργικότητά σου, Σκορπιέ, είναι σε ένταση κι εντυπωσιάζεις! Μέσα στο πλήθος, δέχεσαι μια πρόταση για συνεργασία από πρόσωπο που μόλις γνώρισες. Μη βιαστείς όμως να πεις κάτι που θα σε δεσμεύσει. Αν δε θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη κι ακολούθησε το ένστικτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εκπληκτική ταχύτητα των εξελίξεων, Τοξότη μου, σε δυσκολεύει ν’ ακολουθήσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να εναρμονιστείς. Να είσαι σε επιφυλακή, καθώς σε περιτριγυρίζουν μεγάλες ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν εντελώς ξαφνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξε ακόμη περισσότερη συνέπεια, Αιγόκερέ μου, και φρόντισε να μη ασκείς πιέσεις, για να πάνε τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Πολλές φορές, είναι καλύτερο να μη συμβεί τελικά κάτι, ακόμη κι αν το επιθυμούσαμε. Χαλάρωσε κι άφησε από εδώ και στο εξής τις κατάλληλες συνθήκες να δρομολογηθούν στην καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα γεγονότα και οι καταστάσεις, Υδροχόε μου, σου δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρέπει να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με θάρρος και αισιοδοξία. Διώξε τη συνήθεια να κρατάς μέσα σου όλα τα αρνητικά συναισθήματα και θα καταλάβεις, ότι στη ζωή σου ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος.

ΙΧΘΥΣ: Η καλή δουλειά που έκανες σε όλα τα επίπεδα, Ιχθύ, φέρνει τώρα ωραία αποτελέσματα, που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που οι πράξεις σου ήταν αποκλειστικά κάτω από δικές σου αποφάσεις και οι ευθύνες που πήρες σε δικαιώνουν. Απόλαυσε περισσότερο, λοιπόν, τη χαρά αυτή.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα