Στην Αθήνα για 3 μέρες ο Πρίγκιπας Κάρολος

Από τις 9 μέχρι τις 11 Μαΐου θα βρίσκονται στην Ελλάδα, μετά από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Πρίγκηπας Κάρολος της Ουαλλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης.

Κάρολος και Καμίλα φτάνουν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ελ. Βενιζέλος και σύμφωνα με το πρόγραμμά τους θα μεταβούν αμέσως στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για κατάθεση στεφάνου και ακολούθως θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα παρακαθίσουν σε δείπνο που θα τους παραθέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος ενώ τις υπόλοιπες μέρες θα έχουν γεμάτο πρόγραμμα, που, όμως, δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη.

Πάντως οι προετοιμασίες για το δείπνο είναι ήδη σε εξέλιξη. Η Προεδρία της Δημοκρατίας θα έχει περίπου 100 επίσημους καλεσμένους και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ανάμεσά τους θα βρίσκονται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, καλεσμένοι είναι ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέας Δρακόπουλος, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Βαρδινογιάννη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Πρόεδρος του Ιδρύματος Λάτση Εριέττα Λάτση.

Όσο για το μενού; Φυσικά φρέσκο ελληνικό ψάρι, η παραγγελία του οποίου έχει ήδη γίνει.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά άρθρα