Οι νικήτριες του διαγωνισμού για ένα μοναδικό προϊόν αδυνατίσματος από την Elancyl!

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για ένα μοναδικό προϊόν αδυνατίσματος από την Elancyl είναι οι Φωτεινή Πετρομελίδου, Βασιλική Αποστόλου, Δώρα Πισπιρίγκου, Ελισσάβετ Μερμίγκη και Γεωργία Θανασού.

 

Η Φωτεινή Πετρομελίδου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50. Αυτή τη στιγμή δεν εργάζεται ωστόσο απασχολούνταν για πολλά χρόνια στον τομέα του τουρισμού. Έχει σπουδάσει Τουριστικές επιχειρήσεις στα ΤΕΙ Αθήνας, μιλάει αγγλικά, γερμανικά και μαθαίνει ρώσικα. Προς το παρόν δεν έχει αποκτήσει οικογένεια και παιδιά. Έμαθε για το boro.gr όταν αναζήτησε την κα Δρούζα στο διαδίκτυο την οποία παρακολουθούσε χρόνια στην τηλεόραση. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια παρακολουθεί πιο στενά το site και την ενδιαφέρουν σχεδόν όλα τα θέματα, ωστόσο δίνει έμφαση στις ειδήσεις, την ψυχολογία, τη διατροφή και τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις.

 

Η Βασιλική Αποστόλου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35 -50. Εργάζεται στο δημόσιο και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Έμαθε για το boro.gr μέσω κάποιας διαφήμισης. Τα θέματα που προτιμάει να διαβάζει στο site αφορούν την υγεία.

 

Η Δώρα Πισπιρίγκου είναι 46 ετών και εργάζεται ως δασκάλα. Επισκέπτεται το boro.gr εδώ και πολύ καιρό και παρακολουθεί την κα Δρούζα από την εποχή που έβγαινε στην τηλεόραση. Είναι παντρεμένη και έχει δυο γιούς.

 

Η Ελισσάβετ Μερμίγκη ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50. Απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος και έχει έναν γιο 19 χρονών. Έμαθε για το boro.gr όταν αναζήτησε στο διαδίκτυο άρθρα σχετικά με τη γυναίκα και το επισκέπτεται εδώ και 2 χρόνια. Τέλος προτιμάει να διαβάζει τα θέματα της ψυχολογίας.

 

Η Γεωργία Θανασού είναι 41 ετών και είναι ελεύθερη. Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στον χώρο της Υγείας. Έμαθε για το boro.gr από κάποιο άλλο ενημερωτικό site λίγο μετά τη λήξη της συνεργασίας της κας Δρούζα με την τηλεόραση. Ο λόγος που ξεκίνησε να παρακολουθεί το site είναι επειδή της άρεσαν τα θέματα που παρουσίαζε η κα Δρούζα στην εκπομπή που είχε στην τηλεόραση. Επισκέπτεται το boro.gr καθημερινά σχεδόν από την εποχή που δημιουργήθηκε πράγμα που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη δεδομένου ότι τα άρθρα του έχουν πολύ ενδιαφέρον, είναι πλήρως ενημερωμένα αλλά και καλά διατυπωμένα. Διαβάζει πάντα τη Σκέψη της ημέρας ενώ την ενδιαφέρουν θέματα που έχουν σχέση με την υγεία, τις σχέσεις, την ομορφιά και τη διατροφή. Κάποιες φορές διαβάζει και τις συνταγές.

 

Σχετικά άρθρα