Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/05

Μήπως παρασήκωσαν τον αμανέ οι Σταθεροί του 2ου δεκαημέρου; H επιστροφή του Δία στο δεκαήμερο τους, αλλά και η σημερινή του Αντίθεση με τον Ήλιο φέρνει επικίνδυνη έπαρση και ρίσκο με αποτέλεσμα να μην έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα!

ΚΡΙΟΣ: Χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σε βασανίζει, Κριέ μου, η συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή σου, καθώς και των γύρω σου. Προσπάθησε να έχεις αντικειμενικότητα, αφού μπορεί μεν να μην απολαμβάνεις τη μεγαλύτερη εύνοια της τύχης, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το κοινωνικό σου περιβάλλον, Ταύρε, σε αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, σε στηρίζει ψυχολογικά και σε ενθαρρύνει σε νέα βήματα. Φρόντισε να αναπτύξεις περισσότερο το δημιουργικό σου κομμάτι και η κοινωνική αποδοχή θα μετατραπεί σε χαρά και ψυχαγωγία, για σένα και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, Δίδυμε, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία, να προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους, αρκεί να έχεις θετικότητα και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευκαιρίες υπάρχουν γύρω σου καθημερινά πολλές, Καρκίνε μου, εσύ όμως έχεις την προσοχή σου στραμμένη αλλού και τις αφήνεις να σε προσπερνάνε. Μην αδιαφορείς και ασχολήσου περισσότερο με αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, αφού επηρεάζουν και τη δική σου ζωή. Εξωτερίκευσε τη δύναμη και τις ικανότητες σου, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

 

ΛΕΩΝ: Η καλλιτεχνική σου ευαισθησία, Λέων, ξεδιπλώνεται τώρα με δημιουργικό τρόπο και το αποτέλεσμα ξαφνιάζει ευχάριστα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μη διστάσεις να επωφεληθείς δημιουργώντας κάτι, που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σ’ ενδιαφέρουν κι η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βαριέσαι εύκολα ό,τι και να κάνεις, Παρθένε μου, και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς, πράγμα που απογοητεύει τους γύρω σου. Είναι πια καιρός να πράξεις με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, πάνω σ’ ένα πλάνο που θα δημιουργήσεις εσύ κι όχι οι άλλοι. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένο μπορούν να σε κάνουν οι πραγματικά δικές σου επιλογές.

 

ΖΥΓΟΣ: Πολλές καθυστερήσεις, Ζυγέ μου, κι εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου, σε εξουθενώνουν και χάνεις το κουράγιο και την ενεργητικότητά σου. Η κακή σου διάθεση όμως μπορεί τώρα να βελτιωθεί, αν προσθέσεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου κάποιο σπορ ή λίγη ώρα σε μια ενεργητική δραστηριότητα. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συνέπεια και η αποφασιστικότητα, Σκορπιέ μου, είναι τα βασικά στοιχεία που σ’ έχουν βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου. Υπολογίζεις πάντα επαρκώς όλες τις κινήσεις σου και δεν αφήνεις περιθώρια για ανατροπές. Διαφωνείς όμως πολλές φορές με τη γνώμη των άλλων και θεωρείς μόνο τις δικές σου απόψεις σωστές, πράγμα που προκαλεί εντάσεις στο περιβάλλον σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, Τοξότη μου, η γνώμη που έχουν οι δικοί σου άνθρωποι για σένα και κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίζεις τη θετική τους άποψη. Νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση όταν αντιλαμβάνεσαι ότι οι κοντινοί σου δέχονται και θαυμάζουν τις ιδέες σου. Στο παραπάνω πλαίσιο, θα σου παρουσιαστούν σήμερα κάποιες ευκαιρίες που δεν περίμενες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκέψου τώρα, Αιγόκερε, να γραφτείς σε γυμναστήριο, να επισκεφτείς ένα διαιτολόγο ή κάποιο ινστιτούτο αισθητικής. Το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους γύρω σου και θα απογειώσει τη διάθεσή σου. Ασχολήσου με την εικόνα σου, τακτοποίησε τη ντουλάπα σου και θα διαπιστώσεις, ότι η βελτίωση του εαυτού σου είναι πολύ ευκολότερος στόχος απ’ όσο νόμιζες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα τεράστιο βάρος από υποχρεώσεις σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, Υδροχόε μου, γεγονός που σε γεμίζει άγχος, βλάπτοντας μακροπρόθεσμα τη διάθεσή σου. Δυστυχώς, τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε πάρε μια βαθειά ανάσα κι οργανώσου, ήρεμα αυτή τη φορά και με σκοπό να αντέξεις, παραμένοντας όρθιος. Η οικογένειά σου ευτυχώς σε στηρίζει όσο μπορεί.

 

ΙΧΘΥΣ: Η απόλυτη συγκέντρωσή σου, Ιχθύ, στην πορεία των προσωπικών σου στόχων, σε οδηγεί στην επιτυχία και σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και καταφέρνεις να εκμεταλλευθείς με αποτελεσματικό τρόπο μία μεγάλη ευκαιρία. Η κατάληξη σε δικαιώνει και σου επιτρέπει να βελτιώσεις αισθητά τη ζωή σου.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 09/05

Σχετικά άρθρα