Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 09/05

ΚΡΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Αν είσαι μόνος σου, άφησε λίγο χρόνο για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι μόνος σου, μην κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να πάρεις μια απόφαση… Ή δίνεις ένα τέλος στην σχέση σου με τον σύντροφο σου ή προχωράς κάνοντας μια νέα αρχή και παραμερίζοντας τα προβλήματα που σας έχουν ψυχράνει και στεναχωρήσει. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε ελεύθερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους και είναι σίγουρο ότι με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα… Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, πολύ πιθανό να βρεις το άτομο που θα σε συναρπάσει.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει τη διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που σε ευχαριστεί -μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, απόψε κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Να ξέρεις πως δεν θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου το αποψινό βράδυ, αρκεί να φροντίσεις να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που σε έχει καταβάλει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην αισθηματική σου ζωή είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχεις δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να περάσεις μία ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφό σου και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για μια νέα γνωριμία που θα κάνεις γιατί μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/05

Σχετικά άρθρα