Γλώσσα του σώματος: 6 tips για να γίνεις πιο ελκυστική!

Θέλεις να είσαι πιο ελκυστική στους γύρω σου; Για να αρέσεις στους γύρω σου πρέπει πέρα και πάνω απ΄όλα να αρέσεις στον εαυτό σου! Πώς θα το πετύχεις αυτό; Δεν είναι δύσκολο! Και δε χρειάζεται και πολλά χρήματα σε μακιγιάζ ή και extreme make over! Απλώς  μπορείς να αλλάξεις τη… γλώσσα του σώματός σου! Το σώμα μιλάει και είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, λέει πολλά! Καιρός να μάθεις να τα ελέγχεις προς όφελός σου!

Παρακάτω θα βρεις 6 σημαντικά tips που σε κάνουν αυτόματα πιο ελκυστική:

Κοίτα στα μάτια τον συνομιλητή σου και χαμογέλασέ του

Το eye contact! Πολύ σημαντικό, όσο δύσκολο κι αν μπορεί να σου φαίνεται! Κοίτα τον με σιγουριά και αποφασιστικότητα, χαμογέλασέ του ζεστά και σίγουρα δε θα περάσεις απαρατήρητη!

Φόρα κάτι κόκκινο

Το κόκκινο είναι το χρώμα της  αυτοπεποίθησης και, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, αυξάνει τη γοητεία και των δυο φύλων. Ένας άντρας που φοράει κόκκινο δείχνει πιο αποφασιστικός και σίγουρος για τον εαυτό του. Από την άλλη, μια γυναίκα στα κόκκινα ξυπνάει την ερωτική επιθυμία στους άντρες και, επομένως, αισθάνεται πιο ποθητή.

attractive girl red lipstick

Περπάτα με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό!

Βάλε “μαγκιά” και αυτοπεποίθηση στον τρόπο που περπατάς! Ακόμα και αν δεν είσαι στην καλύτερη μέρα σου, μην το δείξεις στους γύρω σου! Έρευνα έδειξε ότι μπορείς να… διπλασιάσεις τη γοητεία σου αν αλλάξεις απλώς το περπάτημά σου!

Ποιο είναι το περπάτημα που δίνει αυτοπεποίθηση και τραβάει το άλλο φύλο; Στις γυναίκες είναι το… γνωστό κούνημα των γοφών! Προσοχή αν το… παρακάνεις στο κούνημα, μπορεί και να… απογοητεύσεις! Τέλειο σχεδόν αυτόματο, φυσικό κούνημα σού δίνει ένα ζευγάρι άνετες θηλυκές γόβες! Στους άντρες, κερδίζει σε γοητεία κάποιος που είναι ευθυτενής.

Κούνα το κεφάλι σου καταφατικά

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που γνέφουν θετικά ενώ οι γύρω τους μιλούν είναι πιο προσιτοί από τους άλλους που δείχνουν αδιάφοροι. Οπότε μπορείς να κουνάς το κεφάλι σου ακόμα κι αν δε συμφωνείς με αυτά που ακούς! Κερδίζεις πόντους!

Χρησιμοποίησε μεταφορές στον λόγο σου

Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και… γοητευτικό να χρησιμοποιείς τις λέξεις με μεταφορική έννοια, δημιουργώντας είτε ρομαντικές είτε αστείες στιγμές!

Επίλεξε μια… εξωστρεφή στάση του σώματος

Όταν στέκεσαι ή όταν φωτογραφίζεσαι είναι καλό να έχεις μια… εξωστρεφή στάση! Πώς είναι αυτή; Με τα χέρια και τα πόδια να κοιτούν προς τα έξω! Μια τέτοια στάση δείχνει αποφασιστικότητα αλλά και ότι είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από independent.co.uk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 + 1 τρικ ομορφιάς και στιλ που σε κάνουν πιο ελκυστική!

7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο ελκυστική από ό,τι νομίζεις!

7 πράγματα που σε κάνουν πιο ελκυστική σε ένα αγόρι

 

Σχετικά άρθρα