Εκπληκτικό: Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έγιναν… Lego! (φωτός)

Πολύ κοντά στην εκκλησία όπου θα πραγματοποιηθεί ο… γάμος της χρονιάς βρίσκεται το θεματικό πάρκο Legoland Windsor! Είναι κάτι σαν τη Disneyland αλλά είναι επικεντρωμένο στα Lego.

Όπως και η Disneyland, το Θεματικό Πάρκο διαρκώς ανανεώνεται, προσπαθώντας να συμβαδίζει με την επικαιρότητα και τα γούστα των παιδιών που το επισκέπτονται! Δεν ήταν δυνατόν να μην ασχοληθεί επομένως με τον πριγκιπικό γάμο!

Η κατασκευή είναι εντυπωσιακότατη! Πήρε 592 ώρες για να “χτιστεί” ενώ χρειάστηκε περίπου 60.000 τουβλάκια για να ολοκληρωθεί!  Τι απεικονίζει; Τη στιγμή του γάμου! Είναι μια μινιατούρα από τον  Πύργο του Ουίνδσορ, που απέχει μάλιστα 5χλμ από τον αληθινό Πύργο!

Το αντίγραφο περιλαμβάνει την Μέγκαν Μαρκλ που φοράει το νυφικό της και πέπλο, με τον Χάρι στο πλευρό της.

Το ζευγάρι είναι πάνω σε άμαξα την οποία σέρνουν λευκά άλογα κατά μήκος της μακριάς διαδρομής στο μεγάλο πάρκο του Ουίνδσορ προς τον πύργο, απεικονίζοντας τη διαδικασία που έχει προγραμματιστεί να ακολουθηθεί την ημέρα του γάμου του ζεύγους στις 19 Μαΐου.

Το σκηνικό συμπληρώνεται πάντα από αντίγραφα μινιατούρες της βασίλισσας Ελισάβετ, του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου, του κουμπάρου πρίγκιπα Ουίλιαμ, της συζύγου του Κέιτ και των παιδιών τους Τζορτζ και Σάρλοτ, όπως και των γονιών της Μέγκαν Μαρκλ.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!


Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters.com

Σχετικά άρθρα