Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/05

Σήμερα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, μπορούν να αναμένουν πάθος, δύναμη, πραγματοποίηση επιθυμιών και οικονομική εύνοια με το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Αντίθετα οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, να προσέξουν τη νευρικότητα και τη βιασύνη σε λόγια και μετακινήσεις, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ: Είναι πλέον βέβαιο, Κριέ, πως το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ ελπιδοφόρο για σένα. Σύντομα τα πράγματα αρχίζουν να διαφαίνονται θετικά κι η διάθεσή σου βελτιώνεται, γεγονός που θα βοηθήσει την ευκολότερη επίτευξη των στόχων σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η υπομονή που σε διακρίνει, Ταύρε, είναι το μεγαλύτερο όπλο σου τώρα, που οι εντάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Καθυστερήσεις και εμπόδια φέρνουν εκνευρισμό και η εγκαρτέρηση προάγει το αποτέλεσμα. Ευτυχώς τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν καλύτερη τροπή, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα δράσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι καλύτερες προϋποθέσεις, Δίδυμε, σε βοηθούν να ξεπεράσεις όσα σε ταλαιπώρησαν πρόσφατα. Δώρα, αναγνώριση των προσπαθειών και νέες φιλίες σε περιμένουν, ενώ με μικρές δικές σου πρωτοβουλίες που βρίσκουν άμεσα ανταπόκριση, κερδίζεις πολλά. Δώσε ώθηση σε οικογενειακά ζητήματα, αφού η περίοδος ευνοεί ανακατατάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απόφυγε σήμερα τις βιαστικές κινήσεις, Καρκίνε μου, από φόβο πως δεν θα τα καταφέρεις. Όλα χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για να γίνουν, αφού η βιασύνη θα φέρει λάθος χειρισμούς και θα σημαίνει χαμένο χρόνο. Η προθυμία σου να φροντίσεις τα πράγματα, πρέπει να έχει όρια και κανόνες, για να μπορέσει να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

ΛΕΩΝ: Η ευελιξία σε χαρακτηρίζει, Λέων, αποφεύγεις τις κακοτοπιές, κερδίζεις έδαφος με την καλοσύνη σου και προχωράς. Κάποιοι θα δυσαρεστηθούν από αυτό, αλλά μην ασχοληθείς καθόλου, αδιαφόρησε και κοίτα το δρόμο σου. Η επιτυχία είναι πάντα προσωπική κατάκτηση, ακόμα και μέσα στο σύνολο. Έχεις δύναμη, αφού η διαίσθηση που σε διακρίνει σε βγάζει από κινδύνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σοβαρά θέματα, Παρθένε μου, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και απαιτούν λύσεις. Οι καταστάσεις σε προειδοποιούν για κινδύνους και χρειάζεσαι ψυχραιμία για την αντιμετώπισή τους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να εξασφαλίσεις, πως στο μέλλον δε θα επανέλθεις σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.

ΖΥΓΟΣ: Το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για την επίλυση θεμάτων, Ζυγέ μου, οπότε χαλάρωσε κι ασχολήσου με τον εαυτό σου. Αργότερα, θα υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να έχουν οι πράξεις σου το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, μπορείς να ξεκουραστείς κι ίσως να κάνεις αυτό το ταξιδάκι, που συχνά σου περνάει από το μυαλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανανέωση κι η ευεξία σου, Σκορπιέ, σου χαρίζουν καλή διάθεση κι ακτινοβολείς! Εκμεταλλεύσου το, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνικότητά σου. Είναι πιθανό, μια γνωριμία σε ευχάριστο περιβάλλον να είναι σημαντική για την εξέλιξή σου. Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου κύκλου και να έρθεις λίγο πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα, Τοξότη μου, δε σου αφήνει χώρο για περισσότερες υποχρεώσεις. Αυτό σε αναγκάζει να επινοείς διαρκώς ελιγμούς και τρόπους, που βελτιώνουν την αξιοποίηση του χρόνου σου. Μην το συνεχίσεις για πολύ ακόμη, αφού η υπερκόπωση καραδοκεί. Κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα, οπότε επίτρεψε στον εαυτό σου να αφήσει πιο πίσω κάποια πράγματα, που είναι προς το παρόν λιγότερο σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι άτομο, Αιγόκερε, υπερδραστήριο και ακούραστο, που δεν αρνείται να αναλάβει κάποια υποχρέωση ή εκδούλευση, προκειμένου να εξυπηρετήσει φίλους και γνωστούς. Όμως ο όγκος των ευθυνών, τον οποίο μέχρι τώρα σήκωσες, είναι τέτοιος, που έχει αρχίσει να σε κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, Υδροχόε μου, και σε αναγκάζει να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε οδηγούν στο να πάρεις αποφάσεις με αποφασιστικό τρόπο για το μέλλον, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα. Αντιμετώπισε τα πράγματα με ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΣ: Η θετική σου διάθεση και αισιοδοξία, Ιχθύ, γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά – σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους. Νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα ακολουθήσουν!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα