Η καλύτερη στάση για να κάνεις σεξ στη θάλασσα

Ο καιρός ανοίγει ολοένα και περισσότερο, η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και ένα μπάνιο στη θάλασσα φαντάζει πάντα ως η καλύτερη επιλογή για σένα και τον καλό σου. Επειδή είναι πολύ πιθανό να σας έρθει η όρεξη να κάνετε σεξ στη θάλασσα, δες ποια είναι η ιδανική στάση όχι μόνο για να ευχαριστηθείς το σεξ στη θάλασσα, αλλά και για να μην σας καταλάβουν οι γύρω λουόμενοι.

Η «σαιζλόνγκ»

Ναι, λοιπόν, αυτή είναι η ιδανική στάση για να κάνεις σεξ στη θάλασσα. Πώς θα την κάνεις; Απλά… Βάλε τον καλό σου να καθίσει στα οπίσθιά του με το μέτωπο προς τη θάλασσα. Τα πόδια του θα πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένα και σε έκταση. Εσύ κάθεσαι επάνω του με την πλάτη γυρισμένη προς το πρόσωπό του και με το άνοιγμα του κόλπου σου επάνω στο πέος του. Ο σύντροφός σου σε κρατάει από το ύψος περίπου των γλουτών και σε ανεβοκατεβάζει στο πέος του.

Τι να προσέξεις

Πολύ βασικό είναι το βάθος του νερού. Αυτό σημαίνει ότι τα κεφάλια σας θα πρέπει να είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού, ενώ καλό θα είναι και τα χέρια του να μπορούν να βγουν σχεδόν ολόκληρα πάνω από το νερό. Κι αυτό, ώστε καθώς σε ανεβοκατεβάζει επάνω του, ο παφλασμός που θα δημιουργηθεί στο κύμα να μην τραβήξει τις υποψίες των γύρω σας ότι κάτι… πονηρό γίνεται υποβρυχίως.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα