Δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη: Τι υποστηρίζει στην ομολογία της η 19χρονη μητέρα;

 

Συνελήφθη μία 19χρονη και η 52χρονη μητέρα της για τη δολοφονία βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ στην Πετρούπολη.

«…Όταν με έπιασαν οι πόνοι και κατάλαβα ότι θα γεννήσω ήταν και η μητέρα μου στο σπίτι. Μπήκαμε μαζί στο μπάνιο και με βοήθησε. Εγώ δεν ήθελα να το σκοτώσω, έβαλα το κορδόνι γύρω από το λαιμό του μωρού για να σταματήσει να κλαίει. Η πόρτα του μπάνιου ήταν μισάνοιχτη και ενώ το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει, ζήτησα από τη μάνα μου να μου φέρει χαρτοπετσέτες για να του βάλω στο στόμα και να σκουπίσω και τα αίματα. Μάλιστα, χρειάστηκα και άλλες χαρτοπετσέτες και μου τις έφερε και πάλι η μητέρα μου…».

Η ομολογία αυτή της 19χρονης, η οποία ισχυρίζεται ότι κατάλαβε πολύ αργά την  ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της, και η περιγραφή για όσα έγιναν μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος αποδεικνύει για τους αστυνομικούς την άμεση σχέση της 52χρονης μητέρας της 19χρονης με την ανθρωποκτονία του νεογέννητου βρέφους.

Παρά το γεγονός ότι η 52χρονη έκανε ό,τι μπορούσε για να δείξει ότι δεν είχε σχέση με την ανθρωποκτονία του βρέφους και μόνο από το γεγονός ότι ήταν αυτή που έβαλε το νεκρό βρέφος σε μια σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια, φανερώνει πως μάνα και κόρη έφτασαν στην πιο ακραία κατάσταση για να «απαλλαγούν» από το νεογέννητο αγοράκι.

Η 19χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του παιδιού της είναι ένας νεαρός τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook, είχε βρεθεί μαζί του λίγες φορές και μετά χάθηκαν τα ίχνη του και έχασε οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου, όταν ένας ρακοσυλλέκτης, ψάχνοντας μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρήκε το βρέφος, τυλιγμένο σε σεντόνι, στη συμβολή των οδών Πίνδου και ανατολικής Ρωμυλίας.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το μωρό στραγγαλίστηκε με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο, τα οποία ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.

Το βρέφος που φέρεται να δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και να πετάχτηκε στα σκουπίδια, δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα.

Μάλιστα όπως είχαν πει οι ιατροδικαστές. το παιδί πετάχτηκε στον κάδο και πέρασαν 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης, ο οποίος και ειδοποίησε τις Αρχές.

Πηγή: cnn.gr

 

Σχετικά άρθρα