Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/05

Ο Ερμής είναι πλέον στον Ταύρο και σίγουρα είμαστε πιο λογικοί, δίκαιοι και μετρημένοι στις επαφές μας! Ωστόσο υπάρχει τάση για αργή σκέψη, πείσμα και αντικοινωνικότητα! Οι ευνοημένοι σίγουρα πάντως επικοινωνιακά, θα είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ: Οι πλανήτες, Κριέ, στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, προσφέροντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση των ικανοτήτων που διαθέτεις. Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται με δραστικό τρόπο και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν τους πάντες. Συγκεντρώσου στο στόχο σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δυνατότητές σου, Ταύρε μου, είναι πολλές, αλλά ταυτόχρονα σε ακολουθεί ο δισταγμός, δυσκολεύοντας κάθε μορφή δράσης. Μην υπονομεύεις υποσυνείδητα τα «θέλω» σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις στη ζωή σου. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, τα πράγματα βελτιώνονται, αρκεί να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η καλοσύνη κι η ευγένειά σου, Δίδυμε, επαινούνται και κερδίζεις συμμάχους. Αξιοποίησε σε κοινωνικό επίπεδο την πλανητική εύνοια που δέχεσαι, για να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος, τα οποία συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, κλείνοντάς σου το δρόμο. Η βοήθεια που δέχεσαι, είναι καθοριστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ερχόμενο διάστημα, Καρκίνε μου, οι καταστάσεις εξελίσσονται με ραγδαίο τρόπο. Εναρμονίσου με το περιβάλλον το συντομότερο και φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έξυπνο τρόπο, για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που διαρκώς αυξάνονται. Μην αποσυντονίζεσαι από άσκοπες προκλήσεις.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, η πιθανότητα ενός ταξιδιού ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Μη βιαστείς να αρνηθείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης, υπέροχες συμπτώσεις ανανεώνουν τη διάθεσή σου και κερδίζεις πολύ περισσότερα από όσα αρχικά φαντάζεσαι. Μη δείχνεις αρνητική διάθεση, αλλά αντίθετα χαλάρωσε και δείξε τον καλύτερο εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ αργούς ρυθμούς, Παρθένε μου, γεγονός που σ’ έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μην απογοητεύεσαι, αντίθετα συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου, για να τους οδηγήσεις σε ολοκλήρωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αφήνεις περιθώρια για λάθος εκτιμήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι δυσκολίες του παρελθόντος, Ζυγέ μου, σ’ έχουν βυθίσει σε μελαγχολία και δυσκολεύεσαι να ξεφύγεις. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι ακόμη μακρύς, αλλά χρειάζεται να δείξεις εμπιστοσύνη σε κοντινά σου άτομα κι επιλογές που έχεις ήδη κάνει, για να προχωρήσεις δυναμικά. Προσπάθησε ν’ ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, κάποιες νέες γνωριμίες φέρνουν πολύ σύντομα συζητήσεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από τρίτα πρόσωπα, ώστε να μην αναγκαστείς γρήγορα ν’ αλλάξεις γνώμη. Εξέτασε κάθε παράμετρο, πριν καταλήξεις στις μελλοντικές σου κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καταστάσεις, Τοξότη μου, εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο τον τελευταίο καιρό, αλλά οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες. Εξήγησε στην οικογένειά σου, πως είναι απαραίτητο να αναλάβει το συντομότερο ο καθένας τις ευθύνες του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ερχόμενο χρονικό διάστημα, Αιγόκερέ μου, τα πράγματα αλλάζουν κατεύθυνση και βγαίνεις προσωρινά από τα νερά σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα χωρίς να πιέζεις κανέναν και τίποτε. Καλύτερα, λοιπόν, να ηρεμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος. Δεν είναι δύσκολο να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς και μάλιστα χωρίς θυσίες. Μη χάνεις λοιπόν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα μπορούν να πάνε καλά. Είναι βέβαια σχεδόν σίγουρο ότι χρειάζεσαι βοήθεια, οπότε ζήτησέ την και θα την έχεις. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε στηρίζουν.

ΙΧΘΥΣ: Είναι πολύ πιθανόν, Ιχθύ, να δεχτείς ξαφνικά μία πρόταση με εξαιρετικές προοπτικές. Μη βιάζεσαι να την απορρίψεις, αλλά ούτε πρέπει και να ενθουσιαστείς. Εξέτασέ την προσεκτικά κι οι λεπτομέρειες θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα