Παντρεύεται 31χρονη καλλονή ο Σίμος Κεδίκογλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει για δεύτερη φορά ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Ο 54χρονος βουλευτής της Εύβοιας παντρεύεται το πρώην μοντέλο Ελισάβετ Κατσαμάκη, η οποία έχει εγκαταλείψει την πασαρέλα και πλέον είναι φωτογράφος. Η 31χρονη καλλονή αποδέχθηκε την πρόταση γάμου του αγαπημένου της μετά από τέσσερις μήνες σχέσης.

Να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος πριν πολλά χρόνια είχε παντρευτεί την Τζίνα Αλιμόνου. Ο γάμος αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω του πένθους της οικογένειας Κεδίκογλου, αφού πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ο πατέρας του Σίμου, Βασίλης Κεδίκογλου. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι άτομα από τον επιχειρηματικό χώρο και όχι από την πολιτική σκηνή ενώ δεν πρόκειται να πάνε μήνα του μέλιτος λόγω υποχρεώσεων, όπως είδαμε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Η σχέση του ζευγαριού αποκαλύφθηκε όταν οι δύο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα