Πρωκτικά βοηθήματα: Ποιο είναι το ιδανικό για σένα;

Όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις το πρωκτικό σεξ, όσο παρεξηγημένο κι αν είναι δεν παύει να είναι μια απολύτως φυσιολογική πτυχή της ωραιότερης συνήθειας που μπορεί να έχει ο άνθρωπος, είτε άνδρας είτε γυναίκα: Του σεξ!

Εφόσον δεν έχεις κάνει ακόμα πρωκτικό σεξ ή σκέφτεσαι να το κάνεις, καλό θα είναι να ξεκινήσεις με κάποιο πρωκτικό βοήθημα, δηλαδή μια πρωκτική σφήνα, μόνη σου, ώστε η συγκεκριμένη περιοχή να συνηθίσει την είσοδο ενός ξένου αντικειμένου, μιας και η έλλειψη φυσικής λίπανσης και η… στενότητα του χώρου μπορεί αρχικά να σου προκαλέσει κάποια δυσφορία.

Ας δούμε λοιπόν μαζί ποιο είναι το κατάλληλο πρωκτικό βοήθημα για σένα και πώς μπορείς σταδιακά να εξελίξεις τις επιλογές σου και στο ζήτημα του πρωκτικού σεξ:

Η «πινέζα»

Σίγουρα δεν είναι στο μέγεθος πινέζας, απλά λόγω του σχήματος του συγκεκριμένου πρωκτικού βοηθήματος, έχει πάρει την ονομασία αυτή. Ιδανική εφόσον είσαι αρχάρια και θέλεις να προσαρμοστεί σταδιακά η συγκεκριμένη περιοχή σε νέα…δεδομένα. Προτίμησε τη λαστιχένια για αρχή.

Η «μπαλίτσα»

Για να περάσεις στο επόμενο στάδιο έχεις ήδη χρησιμοποιήσει την «πινέζα» για επαρκές διάστημα, ώστε ο πρωκτός σου να έχει ξεφύγει από την προηγούμενη άβολη κατάσταση. Η λεγόμενη και «μπαλίτσα» είναι φυσικά πιο στρογγυλή και στόχος είναι πλέον η διεύρυνση της διαμέτρου του πρωκτού, ώστε να γίνεται ευκολότερα η διείσδυση. Στην περίπτωση αυτή προτίμησε τη γυάλινη.

Η «πυραμίδα»

Εάν έχεις φτάσει στο πιο προχωρημένο επίπεδο, τότε η «πυραμίδα» είναι η ιδανική για να σε πάει στο άλλο επίπεδο. Εδώ συνδυάζεις και το βάθος και τη διάμετρο, πότε η «πυραμίδα» είναι με λίγα λόγια αυτό που λέμε «2 σε 1». Στην περίπτωση αυτή, η μεγαλύτερη ηδονή έρχεται κατά την κίνησή σου να την βγάλεις από την συγκεκριμένη περιοχή!

Το «υπόθετο»

Σίγουρα σε μέγεθος είναι πολύ μεγαλύτερο το συγκεκριμένο πρωκτικό βοήθημα, όμως κάνει πολύ καλή δουλειά. Πλέον έχεις ανέβει αρκετά σε επίπεδα αντοχής στον όποιο πόνο, οπότε το «υπόθετο» είναι η ιδανική λύση για να εξοικειωθείς και με κάτι που αρχίζει σιγά-σιγά να φέρνει σε φαλλικό σχήμα.

Προσοχή! Σε κάθε περίπτωση πριν και αφού χρησιμοποιήσεις τα πρωκτικά αυτά βοηθήματα θα πρέπει να τα έχεις πλύνει επαρκώς και να τα έχεις απολυμάνει με τον αρμόδιο τρόπο. Επίσης, κατά την χρήση τους – στις αρχές τουλάχιστον – μην ξεχνάς τη χρήση άφθονου λιπαντικού που μειώνει ακόμα περισσότερο την όποια τριβή και φυσικά την όποια δυσάρεστη αίσθηση.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα