"Έχει τύχει να μου την πέσουν άντρες…"

Ο Κωνσταντίνος Κάππας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής του μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για τα λάθη του, τις δυσκολίες που έχει ζήσει, τον έρωτα που τον καθόρισε αλλά και όσα του δίνουν δύναμη να συνεχίζει ακόμα και στο απόλυτο μαύρο.

“Πέρυσι και πρόπερσι πέρασα από μία τεράστια μαυρίλα, γι΄αυτό σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση και ειδήσεις. Με έναν τρόπο ησύχασα. Είχα πάθει πανικό. Φόρτωνα από την τηλεόραση πάρα πολύ. Τώρα, που δεν έχω καμία σπουδαία ενημέρωση, το κεφάλι μου έχει ηρεμήσει. (…) Ακόμα δεν έχω πληρωθεί από διάφορες δουλειές. (…) Έχω μείνει πολλές φορές ρέστος, αλλά όταν συνέβη αυτό, έρχονταν ξαφνικά ένα χέρι και με οδηγούσε μπροστά…”

“Μου την έχουν πέσει άντρες. Μου έχει τύχει να μου την πέσουν. Είναι περίεργο. Το καταλαβαίνω, όμως. Η σεξουαλικότητα του καθενός είναι πολύ προσωπική. (…) Από το Δημοτικό ζω μόνο μεγάλους έρωτες. Με οδηγεί το ένστικτο μου. Η απόλυτη αλήθεια στη ζωή μου είναι πως είμαι ερωτευμένος με τον έρωτα! (…) Θα ήθελα με τον άνθρωπο που αγαπώ παιδιά. Λατρεύω την οικογένεια, αλλά δεν κάνω όνειρα…στον βρόντο.”

Σχετικά άρθρα