Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Ερωτικό καβγαδάκι στο Κολωνάκι;

Το πρώτο τους καβγαδάκι φαίνεται πως είχαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη, λίγες εβδομάδες μετά τα ρομαντικά τους ταξίδια στις Μαλδίβες και την Βενετία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, την περασμένη Πέμπτη, το ζευγάρι έκανε την βόλτα του στην περιοχή του Κολωνακίου όταν άρχισε να καβγαδίζει και μάλιστα μπροστά στα μάτια τρίτων.

Κατά το δημοσίευμα, Αλέξανδρος και Νατάσα περπατούσαν αγκαλιά έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην πλατεία και εκείνη συνάντησε καλές της φίλες, που τους πρότειναν να κάτσουν για ένα ποτό. Ωστόσο, ο ποινικολόγος αρνήθηκε, κάνοντας την αγαπημένη του να ξεσπάσει σε δυνατές φωνές. Όπως γράφει η εφημερίδα, τελικά, ο Αλέξανδρος δεν της χάλασε το χατίρι και, λίγα λεπτά μετά, οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ στο μπαρ, πίνοντας σφηνάκια παρέα με την καλή φίλη της ηθοποιού, Πέγκυ Ρίζου.

Πριν λίγες ημέρες είχε μεταδοθεί και η συνέντευξη που είχαν δώσει στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στον Ant1. «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχθώ εκπλήξεις. Και η Νατάσα ήταν μια υπέροχη θαυμάσια έκπληξη.Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα», είχε πει μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος. Στο μεταξύ στη Βενετία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λυκουρέζος έκανε πρόταση γάμου στην Καλογρίδη, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν προβλήθηκε στην εκπομπή.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα