Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/05

Νέα Σελήνη σήμερα στον Ταύρο! Οι ευκαιρίες για έρωτα και χρήμα, θα είναι άπειρες τις επόμενες μέρες, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύς που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο!

ΚΡΙΟΣ: Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, Κριέ μου, κυρίως τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μη μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, από την οποία θα δυσκολευτείς αργότερα να ξεφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Ταύρε, σε ευνοεί για σπουδές, μελέτη αλλά και ταξίδια. Είσαι σε μια πολύ ισορροπημένη κατάσταση, με πολλή ενέργεια και διάθεση για νέες εξορμήσεις κι επέκταση στα σχέδιά σου. Διάλεξε προσεκτικά αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις κι οργάνωσε τις κινήσεις σου. Σε όλα αυτά δέξου τη συμμετοχή και τη βοήθεια αγαπημένων σου προσώπων, δύο παράγοντες που θα σου χρησιμεύσουν πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια, Δίδυμέ μου, τώρα, που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δε θα εξελίσσονται για πάντα έτσι, οπότε τελικά δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δε θ’ αργήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε, οι εξελίξεις είναι έντονες. Ευτυχώς, η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό, δε σε αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μη βρεθείς σε κατάσταση που θα απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο.

ΛΕΩΝ: Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ταύρο, Λέων, ευνοείσαι και νέες ιδέες παρουσιάζονται επί τάπητος τώρα. Χρειάζεται προσεκτική εξέταση για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις σε μελλοντική πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάχνεις πολύ καιρό να βρεις λύσεις γι’ αυτά που σε προβληματίζουν, Παρθένε μου, κι αισθάνεσαι αποπροσανατολισμένος και αδύναμος. Νιώθεις ότι δεν έχεις βοήθεια από πουθενά κι αυτό σε κάνει να αποφεύγεις ακόμη και τα φιλικά σου πρόσωπα. Μην απογοητεύεσαι και μην παγιδεύεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Λένε, πως ό,τι δε λύνεται, κόβεται, οπότε προχώρησε σε αποφάσεις κι ενέργειες, που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΖΥΓΟΣ: Ο καλός σου χαρακτήρας, Ζυγέ, γίνεται αφορμή να κερδίσεις την εκτίμηση και την υποστήριξη ατόμου με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που σε στηρίζει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να κερδίσεις μετά το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ταύρο και σε ευνοεί, Σκορπιέ, η ταλαιπωρία που σε κούρασε και σε οδήγησε σε ψυχική κατάπτωση, τελειώνει κι είναι πλέον καιρός να ανέβεις τα σκαλιά προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά, αλλά σταθερά κι οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες και ώριμες. Μην υπερβάλλεις και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, κι είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς μάλιστα να μείνει κάποιο ίχνος. Η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξε αυτοσυγκράτηση, Αιγόκερέ μου, και μην τρομάζεις τους γύρω σου με πράγματα, που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί και μέχρι να έρθει, απέφυγε περιγραφές… καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ταύρο, Υδροχόε, αλλά και τον Άρη που μπαίνει στο ζώδιό σου, καλά νέα καταφτάνουν. Φυσικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε μην κάνεις λάθος κινήσεις. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν στο αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ: Κόψε, Ιχθύ μου, τους δεσμούς με το παρελθόν, που τόσο πολύ σ’ έχει πληγώσει και κλείσε το μάτι στο μέλλον, το οποίο σου υπόσχεται μια ποιοτικότερη και πιο χαρούμενη ζωή. Δες με αισιοδοξία αυτό που έρχεται και δείξε ότι είσαι από τους ανθρώπους που, όταν πέσουν, δεν παραμένουν κάτω. Είναι ευκαιρία να καταλάβεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου και να τη δείξεις σε όσους μέχρι τώρα σε θεωρούσαν αδύναμο!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα