Ραγάδες στο δέρμα; Εξαφάνισέ τες με φυσικό τρόπο!

Ραγάδες στο δέρμα. Αυτές οι παράξενες κι εκνευριστικές γραμμές στο σώμα που μοιάζουν με ουλές και δεν ξέρεις πώς να τις εξαφανίσεις! Είναι τα… κατάλοιπα μιας κατά τα άλλα αποτελεσματικής δίαιτας ή μιας εγκυμοσύνης… Δεν πρόσεξες, δεν προστάτευσες το δέρμα σου με τα κατάλληλα προϊόντα και εμφάνισες ραγάδες…

Θέλεις να τις εξαφανίσεις αλλά δεν θέλεις να ταλαιπωρείς το δέρμα σου με πολλά… χημικά προϊόντα; Υπάρχει η φυσική λύση της Macrovita. Μια… συνταγή από διάφορα φυσικά έλαια δημιουργεί ένα φανταστικό προϊόν που καταπολεμά τις ραγάδες!

Φυσικά, το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά, για να εμποδίσει την εμφάνιση ραγάδων!

Δες παρακάτω τι θα χρειαστείς και ξέχνα οριστικά τις ενοχλητικές ραγάδες!

Τι θα χρειαστείς:

collage ragades macrovita

  • Έλαιο Φύτρου Σιταριού (Σιτέλαιο) MACROVITA
  • Έλαιο Τριαντάφυλλου MACROVITA
  • Έλαιο Σημύδας MACROVITA
  • Έλαιο Κάνναβης MACROVITA
  • Καροτέλαιο MACROVITA

Πώς θα το κάνεις:

Α) Ανάμιξε δύο μέρη σιτέλαιο με ένα μέρος έλαιο τριαντάφυλλου, ένα μέρος έλαιο σημύδας, ένα μέρος έλαιο κάνναβης και ένα μέρος καροτέλαιο, ανακατεύοντας καλά.
Β) Άπλωσε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη. Άφησέ το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσεις. Επανάλαβε τη διαδικασία όσο συχνά και για όσο καιρό χρειάζεται.

Πώς επιδρούν στο δέρμα σου τα συστατικά του προϊόντος

Το σιτέλαιο και το έλαιο σημύδας θα γίνουν σύμμαχοί σου ενάντια στις ραγάδες, τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπισή τους, αφού θα ενισχύσουν την ελαστικότητα του δέρματος και θα σε βοηθήσουν να το διατηρείς σφριγηλό. Το έλαιο τριαντάφυλλου και το καροτέλαιο θα βοηθήσουν στο φυσιολογικό σχηματισμό νέων ιστών στις ουλές που έχουν δημιουργηθεί ενώ, παράλληλα, τα λιπίδια του ελαίου κάνναβης, λόγω της ομοιότητάς τους με αυτά του δέρματός μας, θα διεισδύσουν στην επιδερμίδα, θα ενυδατώσουν σε βάθος και θα ενισχύσουν την κυτταρική μήτρα.

Άφησε τη φύση να φέρει νέα ζωή στο δέρμα σου!

 

Σχετικά άρθρα