Ποια Ελληνίδα της σόουμπιζ βαπτίζει την κόρη της σε ηλικία 9 ετών;

«Η ιδέα του να έχουμε ένα μωρό φοβισμένο, με μάτια που τσούζουν από το κλάμα, να κοιμάται σε ένα καρότσι εξαντλημένο και εμείς να χορεύουμε παρέα με τους συγγενείς τσάμικα και καλαματιανά από πάνω του, φάνταζε πάντα στα μάτια μας ως ψυχοφθόρα διαδικασία, τόσο για το βρέφος, όσο και για εμάς τους ίδιους».

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ιόλη από τον γάμο της με τον Μπάμπη Στόκα και τον Θανάση, από τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, τα οποία γεννήθηκαν την ίδια μέρα, με οκτώ χρόνια διαφορά. Σε συνέντευξή της, στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η δημοσιογράφος μιλά για την απόφασή της να βαπτίσει τώρα την κόρη της, σε ηλικία 9 ετών!

«Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπήρξε ποτέ θέμα για το αν η Ιόλη θα γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη. Για μένα αυτό ήταν αυτονόητο, καθώς είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Η θρησκεία και η πίστη ήταν έννοιες που με γοήτευαν από μικρή ηλικία, γι’ αυτό άλλωστε και επέλεξα να πάρω δεύτερο πτυχίο πάνω στη θρησκειολογία, κάτι που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος», ξεκαθαρίζει και εξηγεί πως «η ιδέα του να έχουμε ένα μωρό φοβισμένο, με μάτια που τσούζουν από το κλάμα, να κοιμάται σε ένα καρότσι εξαντλημένο και εμείς να χορεύουμε παρέα με τους συγγενείς τσάμικα και καλαματιανά από πάνω του, φάνταζε πάντα στα μάτια μας ως ψυχοφθόρα διαδικασία, τόσο για το βρέφος, όσο και για εμάς τους ίδιους».

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως η κόρη της θα πάρει τα ονόματα Ιόλη και Θεοδώρα, αλλά και τα σχέδια που έχουν για τη βάφτιση: «το ιδανικό για μένα θα ήταν να γίνει στο Βαστά της Αρκαδίας, που βρίσκεται και το εκκλησάκι. Ο Μπάμπης θα ήθελε στο μοναστήρι της Παναγίας της Ελεήστριας στην Κορώνη, και ο νονός της, που είναι αδελφικός μου φίλος, στο μοναστήρι του Προφήτη Ιωήλ στην Καλαμάτα… Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει το καλοκαίρι. Η επιλογή είναι δική της».

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα