Το «βαθύ λαρύγγι» στο στοματικό σεξ: Πώς θα το κάνεις;

Μια από τις πιο όμορφες και συνάμα υγιείς εκφάνσεις του σεξ είναι και το στοματικό σεξ, όταν δηλαδή η γυναίκα ή ο άνδρας καλούνται να προσφέρουν σεξουαλική ηδονή στον/στην σύντροφό τους με το στόμα τους.

Στην περίπτωση του στοματικού σεξ από τη γυναίκα προς τον άντρα, ο απόλυτος βαθμός ηδονής προσφέρεται όταν η γυναίκα πετυχαίνει το λεγόμενο «βαθύ λαρύγγι».

Τι είναι το «βαθύ λαρύγγι»;

Η έκφραση προέρχεται από το ψευδώνυμο που είχε ο πληροφοριοδότης των δύο δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ στις ΗΠΑ την δεκαετία του 70, οδηγώντας τον τότε πρόεδρο Νίξον στην παραίτηση.

Όπως λοιπόν μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς η συγκεκριμένη τεχνική/κατάσταση στο στοματικό σεξ σημαίνει ότι το πέος εισχωρεί στο στόμα σε μεγάλο βάθος, έχοντας σχεδόν επαφή με την λαρυγγική κοιλότητά του άνδρα ή της γυναίκας που το προσφέρει.

Πώς θα το πετύχεις;

Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη τεχνική την οποία για να πετύχεις και να προσφέρεις την απόλυτη ηδονή στον καλό σου, θέλει αρκετή προετοιμασία και προπόνηση.

Κι αυτό γιατί η βαθιά διείσδυση του πέους στα… αβαθή του λαιμού σου μπορεί να ερεθίσει τον οισοφάγο σου προκαλώντας δυσφορία και τάση για έμετο από την πλευρά σου.

Τι να κάνεις;

Για να μην έχεις, λοιπόν, τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θέλεις και επιζητάς, υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση την οποία αν εφαρμόσεις σωστά στο στοματικό σεξ, τότε το «βαθύ λαρύγγι» θα είναι εγγυημένα ηδονικό.

Ξάπλωσε ανάσκελα σε μια επίπεδη επιφάνεια της επιλογής σου (κρεβάτι, τραπέζι κλπ.) με το κεφάλι σου να κρέμεται ελαφρώς από την άκρη. Ο σύντροφός σου έρχεται και τοποθετεί το πέος του στο στόμα σου, όποτε μπορεί να αρχίσει την παλινδρομική κίνηση μέσα σε αυτό, σαν να διεισδύει στον κόλπο σου.

Με την στάση που έχεις πάρει επιτυγχάνεις δύο πράγματα: Πρώτον, δεν έχεις το αίσθημα δυσφορίας που θα είχες σε περίπτωση που έκανες στοματικό σεξ γονατιστή ή καθιστή μπροστά στο πέος του συντρόφου σου. Δεύτερον, λόγω της γωνίας που δημιουργείται μεταξύ του πέους του συντρόφου σου και του λαιμού σου η διείσδυσή του είναι πιο βαθιά και πιο απολαυστική. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πετύχει το «βαθύ λαρύγγι» στο στοματικό σεξ.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα