Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/05

Ο Άρης από σήμερα είναι στον Υδροχόο και με το… «καλημέρα σας» κοντράρεται με τον Ουρανό! Ξαφνικοί τσακωμοί, απρόσμενα γεγονότα αλλά και συγκρούσεις, πλήττουν Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων ημερών!

 

ΚΡΙΟΣ: Το σκηνικό σύντομα αλλάζει, Κριέ μου, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα, που είχαν από καιρό ξεχαστεί. Αυτό σου δημιουργεί προσωρινά κάποια αναστάτωση, αλλά γρήγορα οι ισορροπίες της καθημερινότητάς σου επανέρχονται κι όλα τακτοποιούνται με επιτυχία. Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Για σένα, Ταύρε, έχει αρχίσει μια περίοδος εσωτερικής αναζήτησης και πνευματικής καλλιέργειας, που θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σου. Μη βιάζεσαι κι άφησε τις εξελίξεις να έρθουν μόνες τους, αφού αν κάνεις λάθος επιλογές, θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Εστίασε σε αυτά που ονειρευόσουν και πάντα επιθυμούσες, βάζοντάς τα σε πρώτο πλάνο, αφού ήρθε η ώρα να τα πραγματοποιήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι καταστάσεις, Δίδυμε, μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, γίνονται επιτέλους αφορμή για εξέλιξη, και μάλιστα θετική. Δείξε καλή πρόθεση απέναντι σε φίλους κι εξέτασε κάθε λεπτομέρεια, αφού εκεί θα διαπιστώσεις το σωστό τρόπο για να προχωρήσεις όπως ακριβώς απαιτούν οι καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις πετύχει σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά, Καρκίνε μου, κι ενώ αυτό σ’ ευχαριστεί, σου έχει ελαχιστοποιήσει το χρόνο που διαθέτεις για τον εαυτό σου, την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή. Έβαλες σε πρώτο πλάνο την επιτυχία και τη διασφάλισή της, ξεχνώντας τις φιλικές σχέσεις και τους ανθρώπους που ήταν κοντά σου.

 

ΛΕΩΝ: Σύντομα, Λέων μου, λαμβάνεις κάποιο πολύ σημαντικό μήνυμα, μέσα από το οποίο αντιλαμβάνεσαι πληθώρα λαθών του παρελθόντος. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε επίπεδα πέρα από τις δυνάμεις σου, αντίθετα δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετά από τόσα που σου έχουν συμβεί, Παρθένε μου, πρέπει να έχεις καταλάβει, ότι δε θα σου χαριστεί το παραμικρό και πως πρέπει να παλέψεις σκληρά, για να στηρίξεις τον εαυτό σου και κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμη κι ορισμένα άτομα που πίστεψες, αποδείχτηκε ότι δεν άξιζαν. Ήρθε η ώρα να αγωνιστείς και να κερδίσεις το στοίχημα, αποδεικνύοντας ότι αξίζεις να είσαι νικητής.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήνεις περιθώρια σε φίλους, Ζυγέ, να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε απασχολούν προσωπικά. Η αγάπη κι η αφοσίωση χρειάζονται όρια για να λειτουργήσουν, οπότε μίλησέ τους με ηρεμία, όσο είναι ακόμα καιρός και προλαβαίνεις να αποφύγεις κάθε ενδεχόμενο παρεξηγήσεων στο μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα που πέρασαν τα προβλήματά σου, Σκορπιέ, και στη ζωή σου έχει επανέλθει η γαλήνη, ήρθε η ώρα να προσφέρεις στον εαυτό σου όλα όσα έχεις ονειρευτεί και σε κάνουν ευτυχισμένο. Άφησε πίσω σου την πεζή καθημερινότητα και ξεκίνα για το ταξίδι της ζωής σου με χαρά και ηρεμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες καταστάσεις, Τοξότη, θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα θα βρεις τη χαμένη σου γαλήνη κι εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους. Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, αλλά περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που ξετυλίγονται μπροστά σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι σχεδόν βέβαιο, Αιγόκερέ μου, πως ο χρόνος που πέρασε σου έδωσε στενοχώριες, αλλά και μια βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος και η επιτυχία πλησιάζουν!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία νέα γνωριμία σ’ ενθουσιάζει, Υδροχόε, αλλά σου δημιουργεί τεράστια ανησυχία για την εξέλιξή της. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες. Μπορείς ν’ αναγνωρίσεις, χωρίς κάποια βοήθεια, την πραγματικότητα. Είναι ζήτημα χρόνου, λοιπόν, να αποκτήσεις την πλήρη εικόνα.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου, Ιχθύ, με πολλές ευκαιρίες δράσης σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία, αλλά αξιοποίησε παράλληλα τις προοπτικές, που δε θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Κάποιο άτομο κύρους σου συμπαραστέκεται με εποικοδομητικό τρόπο.

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 16/05

Σχετικά άρθρα