"Η ομορφιά εγκλωβίζει φρικτά σε κάποιες περιπτώσεις…"

Για τουλάχιστον δύο τηλεοπτικές σεζόν ήταν η πιο συμπαθητική γερμανίδα στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά η οποία μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για την τηλεόραση, τα επαγγελματικά της σχέδια, την ομορφιά αλλά και τον σύντροφό της.

“Η ομορφιά εγκλωβίζει φρικτά σε κάποιες περιπτώσεις. (…)Το όμορφο έχει την αξία του και είναι λογικό να προκαλεί τον θαυμασμό που του αναλογεί. Από εκεί και πέρα, όμως, όταν αρχίζεις να το αντιλαμβάνεσαι σαν υποχρέωση, να το συντηρείς με αγωνία στο πέρασμα του χρόνου, φυσικά και εγκλωβίζει. Καλό είναι να αγαπάμε την ομορφιά και να τη θαυμάζουμε, αλλά να μην γίνεται αυτοσκοπός.(…) Σιχαίνομαι να δημιουργείται ένα προφίλ για μένα, που δεν με εκφράζει.(…) Έχω φοβερή αγωνία όταν έρχεται ο σύντροφός μου στις παραστάσεις. Τελικά είναι απόλαυση να μοιραζόμαστε την κάθε στιγμή και να βοηθά ο ένας τον άλλον.”

“Σε μια σχέση που αισθάνομαι ότι έχω δώσει όλο μου τον εαυτό, όλη μου την πίστη, δεν ξέρω αν θα τη συγχωρούσα. (…) Δεν έχω απατήσει, έχω φοβερές αντιστάσεις. Δεν θα μπορούσα να απατήσω σύντροφό μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα μοιραστώ μια στιγμή με κάποιον, ο οποίος θα γνωρίζει κάτι τόσο ιδιαίτερο για μένα και δεν θα το ξέρει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου…”

Σχετικά άρθρα