Με ποια διάσημη Ελληνίδα της σοουμπίζ ποζάρει στις Κάννες η Τζέιν Φόντα;

Η Τζέιν Φόντα είναι μια αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ που φημίζεται για το καλλίγραμμο σώμα της ενώ διατηρεί τη γοητεία της παρά την ηλικία της: έχει κλείσει τα 80!

Γι’ αυτό και έχει γίνει global ambassador της L’oréal Paris, καθώς αποτελεί ένα παράδειγμα αιώνιας λάμψης και ομορφιάς!

❤ Our iconic & gorgeous @janefonda yesterday before the #redcarpet ❤#lorealparis #lorealcannes #worthit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) στις

Η Ελένη Μενεγάκη, φέτος, βρέθηκε στο 71ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και περπάτησε στο κόκκινο χαλί ανάμεσα σε λαμπερά πρόσωπα και σταρς του Χόλιγουντ.

Η παρουσιάστρια, ως επίσημη καλεσμένη της γνωστής εταιρίας καλλυντικών, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ηθοποιούς και συγκεκριμένα με την Τζέιν Φόντα, με την οποία εκπροσωπούν την ίδια εταιρεία. Το Down Town, μάλιστα, κυκλοφορεί με εξώφυλλο την Ελένη Μενεγάκη που ποζάρει αγκαζέ με την Τζέιν Φόντα.

Μιλώντας στην εκπομπή της για την πρωτόγνωρη εμπειρία των Καννών, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είχε πολύ άγχος.

«Είχα να αισθανθώ τόση αγωνία και τόσο τρακ από την εποχή που ξεκίνησα. Πώς ήταν η πρώτη μου μέρα που παρουσίασα δική μου εκπομπή στον Πρωινό Καφέ που έτρεμαν τα πόδια και είπα ότι μπορεί και να λιποθυμήσω, αλλά δεν πειράζει έχουν πολλούς παρουσιαστές, μπορούν να το καλύψουν.

Είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Όλοι αυτοί που περνούσαν το έχουν ξανακάνει. Δυο βήματα μπροστά μου είναι μια άλλη, δυο βήματα μπροστά μια άλλη και περπατάμε με συγκεκριμένο βηματισμό», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα