Κατέρρευσε μαθήτρια λόγω χρήσης ναρκωτικών-Η Γυμνασιάρχης την έδιωξε από το σχολείο

Πριν από μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, αλλά αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες, με 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου να χάνει τις αισθήσεις της, όταν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, ένας συμμαθητής της, τής έδωσε ναρκωτικά μέσα στο λεωφορείο.

«Λόγω ενός απαράδεκτου χειρισμού που έγινε κατά τη γνώμη μου από την υπεύθυνη Γυμνασιάρχη, έγινε μία συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους της να κουκουλωθεί το πρόβλημα και να υπάρχουν μόνο κατασταλτικά μέτρα. Σε μία εκδρομή που έγινε πριν από μία εβδομάδα, μία μαθήτρια λιποθύμησε ξαφνικά. Όταν την ρώτησαν τι ακριβώς έχει συμβεί, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Τη ναρκωτική ουσία της την είχε παράσχει κάποιος συμμαθητής της μέσα στο πούλμαν. Το άσχημο είναι ότι αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να φροντίσουμε να έχουν την κατάλληλη βοήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μαρκόπουλου Σωτήρης Μεθενίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο δήμαρχος Μαρκόπουλου κατήγγειλε ότι η Γυμνασιάρχης έδιωξε τους συγκεκριμένους μαθητές  από το σχολείο, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.

Πηγή: eleftherostypos.grhttps://www.eleftherostypos.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X