Αρχική / Ειδικοί / Σκουρτέλη Μαρίνα
skourteli-marina(1)

Σκουρτέλη Μαρίνα

Η Μαρίνα Σκουρτέλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία. Ολοκλήρωσε το ΒSc (Hons) στην Ψυχολογία στο University of Liverpool και το μεταπτυχιακό της στην Συμβουλευτική Ψυχολογία  στο University of Manchester ενώ συνέχισε την ειδίκευση της στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και την εγγραφή της ως Chartered Psychologist specialising in Psychotherapy και Κλινική Επόπτης (Registered Clinical Supervisor) στο British Psychological Society και το Health and Care Professions Council στην Μεγάλη Βρετανία.

To 2013 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο City University London πάνω στην δυναμική της θεραπευτικής σχέσης ενώ από το 1999 έως το 2011 διέμενε και εργάστηκε σε κοινοτικές δομές ψυχικής υγείας στην Μεγάλη Βρετανία. Από το 2011 έως και σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη Υπηρεσίας Ψυχοθεραπείας σε μια κοινοτική δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στην Αθήνα καθώς επίσης και στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχοντας ατομική ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες με ψυχιατρικές, ψυχοσωματικές ή άλλες ψυχολογικές δυσκολίες καθώς επίσης και κλινική εποπτεία σε ασκούμενους μεταπτυχιακούς συμβουλευτικούς και κλινικούς ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές.

Συνεργάζεται ακαδημαϊκά με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΕΚΠΑ, Πάντειο, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Manchester University, City University London, TEI Αθηνών) σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα συμβουλευτικής και κλινικής ψυχολογίας, κοινωνικής εργασίας και ψυχοθεραπείας ενώ διατηρεί πλούσια ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα στον τομέα της ψυχιατρικής και ψυχοθεραπείας καθώς επίσης και ενεργή παρουσία σε πανελλήνια και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Τα πεδία των ενδιαφερόντων και της εξειδίκευσης της είναι η ψυχιατρική ενηλίκων (αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές διάθεσης, διαταραχές πρόσληψης τροφής, διαταραχές προσωπικότητας κτλ) και η ψυχανάλυση με έμφαση στην ψυχοσωματική και τις σωματόμορφες διαταραχές.

Μαρίνα Σκουρτέλη
CPsychol Specialising in Psychotherapy, 
DPsych, AFBPsS, HCPC Reg. 

Ιλισια 11528

6983159256

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X