Παντρεύτηκαν Έλενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο άντρας της ζωής της και πατέρας του παιδιού της Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι είναι ήδη επτά χρόνια παντρεμένοι με πολιτικό και έχουν μία πανέμορφη κόρη τη Μαρία Ροζάρια. Ο γάμος έγινε το Σάββατο στις 19:30 στο κτήμα Άλσος Νυμφών, στις Αφίδνες, εκεί μάλιστα που είχε βαφτιστεί και το παιδί τους, το οποίο ήταν και παρανυφάκι.

Ας δούμε μερικές γυναικείες λεπτομέρειες που όλες θα θέλαμε να μάθουμε για να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και για αυτόν τον εγχώριο γάμο- δεν έχει μόνο η Βρετανία Πριγκίπισες. Όπως είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη, θα ήθελε να δείξει το νυφικό της στον Bruno, εκείνος όμως είναι παραδοσιακός και δεν θέλει να το δει, καθώς το βρίσκει γρουσουζιά. Το ίδιο ισχύει και για την ίδια όμως, καθώς επίσης δεν έχει δει το κοστούμι του.


Όσον αφορά στο νυφικό της; Είναι δια χειρός Μαρίας Κονίδη και η ίδια το χαρακτηρίζει παραμυθένιο, χωρίς ωστόσο να έχει δαντέλες, πέτρες και στρας, παραμόνο πέπλο. Τα νυφικά παπούτσια της είναι χειροποίητα και τα έχει επιμεληθεί η Σοφία Μαντά. Στο beauty κομμάτι τώρα, που είναι εξίσου σημαντικό, το μακιγιάζ και τα μαλλιά ανέλαβαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες της Έλενας Σοφία Λέπουρα και Περικλής Οικονόμου. Με τον γαμπρό τι γίνεται; Εκείνος φόρεσε ένα κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου.

Στα διαδικαστικά: Η νύφη κινήθηκε σε παραδοσιακά πλαίσια, καθώς στην εκκλησία τη συνόδευσε ο πατέρας της Νίκος Ασημακόπουλος. Από το νυφικό όχημα εξήλθε πρώτη η κόρη της και το παραγαμπράκι και πέταξαν λουλούδια στον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο, ακολουθούμενοι από την Έλενα και τον πατέρα της. Ταυτόχρονα, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη μουσική υπόκρουση και το άρωμα γυναίκας, της θρυλικής ταινίας με τον Al Pacino.

https://www.youtube.com/watch?v=QjPLUEN16ZA

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα