Στέλιος Κρητικός: “Ο Σώζων με πρόδωσε”!

Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα και θα λέγαμε πως ο Στέλιος Κρητικός λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor «ξεσκέπασε» τον Σώζοντα! Οι δύο παίκτες είχαν έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο πριν την αποχώρηση του ηθοποιού, με τον ίδιο να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για το συμπαίκτη του.

Μετά την αποχώρησή του ο Στέλιος έδωσε συνέντευξη στο DownTown και μίλησε για τα βίντεο που έχει παρακολουθήσει βγαίνοντας. Αυτά δεν ήταν άλλα από εκείνα με τον Σώζοντα. «Ήθελα να δω τι έχει ειπωθεί. Δεν έχουμε εικόνα για το τι βλέπει ο κόσμος, παίζουμε ένα παιχνίδι στα τυφλά. Οι δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν “δεν μπορείς να φανταστείς τι έλεγε για σένα”. Και όντως έφριξα όταν είδα τα videos. Πιο πολύ με ενόχλησαν οι κατηγορίες που έβγαζε από τη φαντασία του», σχολίασε στο περιοδικό.

Οι απαντήσεις που έδωσε στη συνέχεια, παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον.

Χάρηκες που αποχώρησε από το παιχνίδι;

Χάρηκα που έμειναν μέσα στο παιχνίδι οι φίλοι μου. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να χαιρόμαστε για κάποιον άνθρωπο με τον οποίο δεν ταιριάζουμε. Χαιρόμαστε για αυτούς που αγαπάμε.

Γιατί, όμως, ο Χάρος να πει ψέματα για σένα;

Μα δεν έλεγε μόνο για μένα, γενικά έμπλεξε όλη την ομάδα. Αν και εμένα είχε στοχοποιήσει πιο πολύ, ίσως γιατί προσπαθούσα να ηρεμήσω τα πνεύματα στην ομάδα. Έπαιρνα θέση και ίσως γι’ αυτό να με θεωρούσε τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο μέσα στην ομάδα.

Θα έκανες μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο Survivor Πανόραμα;

Είπα και στην εκπομπή ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του και ότι δεν με ενδιαφέρει ως άνθρωπος. Έτσι κι αλλιώς, είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες.. Δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους.

 Μοιραία, πάντως θα συναντηθείτε στον τελικό. Έχεις σκεφτεί τι θα του πεις;

Γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσω και να μιλήσω μαζί του;

Θεωρείς ότι σε δυσφήμισε ή πιστεύεις ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος λέει αλήθεια;

Θεωρώ ότι ο Χάρος με πρόδωσε. Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου, γιατί ενώ ήμουν δίπλα του, τον βοήθησα και ήμουν ο πρώτος που τον πλησίασα και τον στήριξα Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι έβγαινε πίσω από την πλάτη μου και με έλεγε ψεύτη, διπρόσωπο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έζησα ένα Survivor να μείνει η αντιπαράθεση μου με τον Σώζοντα. Έχω μια τεράστια αγάπη γι αυτό που έζησα και το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να ξαναμιλήσω είναι ο Σώζων.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X